phone +373 (67) 72-22-22

CATEGORII:
Pe traseul naţional Chişinău-Orhei, întîlnim un complex impresionant “International Park”. Restaurantul este deschis pentru orice vizitator în căutarea unui refugiu tonifiant şi reconfortant. Cadrul pitoresc de aici, în comuniune cu bogata natură a satului, creează o stare foarte plăcută, relaxantă. În ograda restaurantului, veți întîlni un hotel de tip căsuțe și piscină.
Baza de odihnă  "Saint-Tropez" este o zonă închisă si păzită, locație foarte liniștită. Atmosfera magică a centrului de recreare "Saint-Tropez", vă va atrage din nou și din nou în acest loc minunat de neuitat. Uneori fiecare din noi are o mare dorință să uite de viața agitată orășenească, ritmul obositor al orașului mare, să se relaxeze trupește și sufletește și pur și simplu să savureze toată frumusețea naturii în cercul celor apropiați.
Sanatoriul ''Struguraș'' este situat într-un parc pitoresc pe malul stâng al râului Nistru, în raionul Dubăsari. Pe teritoriul sanatoriului este amenajata si o plaja cu nisip, locuri de joaca, sala de jocuri de masă, sala de dans, terasă de vară, bar, magazin. Acesta oferă 2 blocuri de cazare, unul cu cinci etaje, capacitatea de 52 de camere și altul de trei etaje, cu 90 camere, restaurant - ceea ce creează condiții favorabile pentru tratament, în orice moment al anului. 
Pensiunea Vila Etnica in stilul unui conac vechi este un loc deosebit, unde puteți s-ă petreceți o noapte neuitată în condițiile romantice de Evul Mediu cu confort din secolul XXI.
Un restaurant unic Vila Etnica, unde toate bucatele din meniu sînt un exemplu magnific de alimente sănătoase și delicioase realizate din produse naturale de origine locală.
Zonă de agrement “International PARK”  este reprezentata de un Complex Hotelier şi Restaurant, amplasata intr-un cadrul pitoresc ce  predispune spre sentimentul  libertăţii şi al comuniunii cu natura-mamă. Odată ajunşi aici, la 7 km de capitală,  descoperim cu revelaţie, splendoarea unui set de bijuterii  arhitectonice, care se îmbină la fel de armonios cu atmosfera trilului de păsări din ademenitoarea pădure a satului Paşcani, r. Criuleni. Aşadar, avem acces direct la International PARK, chiar de pe traseul naţional Chişinău-Orhei.
Este unicul centru curativ specializat în terapie cu RADON din Moldova. Apa termală, baia de aburi şi parcul imens din incinta institutiei sunt 3 elemente curative, care sunt combinate în cadrul acestei stațiuni balneare. Existența izvoarelor de apă minerală din Camenca oferă un punct forte pentru îmbunătățirea stării de sănătate. Aici există o metodă nouă de tratament al diferitelor maladii: terapia cu radon natural.
Complexul hotelier de vacanţă „ODISEU” este din or.Vadul-lui-Vodă. Miracolul amplasării este ambianţa verde, aerul curat, liniştea pădurii. Alături de cazare la standartul de 4 stele. Vă oferim o bucătărie tradiţională românească şi europeană. Dotate cu cea mai performantă tehnică  si 5 săli sunt anul împrejur gata să găzduiască organizarea seminarelor, treningurilor, meselor rotunde.
Fazanul Argintiu se afla la 92 km de Chisinau, in satul Gradinita, raionul Causeni. În Moldova, ca şi în majoritatea ţărilor europene, există tradiţii de vînătoare străvechi. Respectînd aceste tradiţii şi avînd dorinţa de a aduce propriul aport în dezvoltarea faunei, în anul 2006 la baza singurei ferme din Moldova de creştere a fazanilor, a fost creat un complex de vînătoare contemporan «Fazanul argintiu». Vînătoarea excelentă, condiţiile splendide de cazare atrag anual tot mai mulţi vânători şi turişti.
 
Sanatoriului ''Nufărul Alb'' din Cahul este o staţiune de îngrijire a sănătăţii, modernă şi a cărei faimă a trecut de mult timp hotarele Moldovei. Pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea, să se relaxeze şi să se bucure de locurile pitoreşti ale oraşului şi ale împrejurimilor, vin oameni din toată Moldova, din Europa şi din ţările CSI. Şi cel care a vizitat o dată acest loc şi s-a bucurat de tratamentul miraculos de la ''Nufărul Alb'', aici i-a rămas inima şi va dori să se întoarcă din nou.
Complexul turistic "La Costesti" este principalul punct de atracție cel constituie lacul Costești, pe malul căruia s-a si dezvoltat complexul nostru.
Beciul moldovenesc care se gaseste aici este o atracție specială pentru orice vizitator, datorită decorului rustic și a obiectelor medievale, care au fost expuse în interiorul cramei pentru a impresiona și a descrie istoria neamului moldav.
Complexul turistic F'Estival este o stațiune deosebit de pitorească, pentru orice amator de natură vie și aer proaspăt în Codrii Călărașilor. Aceasta este înzestrată cu o mulțime de elemente ce îți fură privirea: scînciob de lemn, care se balansează frumos, felinarele mici și finuțe, trotuarele largi, terasa spațioasă, piscina mare, cabanele de odihnă din lemn de o culoare aprinsă și neapărat, copacii alături de brazii verzi.
Staţiunea balneo-climaterica Codru este amplasată în oraşul Călăraşi şi dispune de 440 de locuri (cca 32,2% din totalul pe republică). Posibilitatile bazei curativ-diagnostice Codru: Buvet cu apă minerală, băi cu nămol, sală pentru cultura fizică curativă, secție de fizioterapie, inhalatoriu, cabinet stomatologic, fitocabinet, cabinet psihoterapeutic, cabinet ginecologic, irigări intestinale, cabinete de masaj, masaj subacvatic, cabinet electroterapie cu nămol, salina, cabinet de diagnostica funcțională, cabinet fibrogastroscopie, cabinet rectoromanoscopie, cabinet radiografie, laborator clinic, biochimic și bactereologic, cabinet acupunctură, reflexoterapie, cantină.