phone +373 (67) 72-22-22

CATEGORII:

Pe traseul naţional Chişinău-Orhei, întîlnim un complex impresionant “International Park”. Restaurantul este deschis pentru orice vizitator în căutarea unui refugiu tonifiant şi reconfortant.

Baza de odihnă  "Saint-Tropez" este o zonă închisă si păzită, locație foarte liniștită. Atmosfera magică a centrului de recreare "Saint-Tropez", vă va atrage din nou și din nou în acest loc minunat de neuitat. 

Sanatoriul ''Struguraș'' este situat într-un parc pitoresc pe malul stâng al râului Nistru, în raionul Dubăsari. 

Pensiunea Vila Etnica in stilul unui conac vechi este un loc deosebit, unde puteți s-ă petreceți o noapte neuitată în condițiile romantice de Evul Mediu cu confort din secolul XXI. 

Zonă de agrement “International PARK”  este reprezentata de un Complex Hotelier şi Restaurant, amplasata intr-un cadrul pitoresc ce  predispune spre sentimentul  libertăţii şi al comuniunii cu natura-mamă.

Este unicul centru curativ specializat în terapie cu RADON din Moldova. Apa termală, baia de aburi şi parcul imens din incinta institutiei sunt 3 elemente curative, care sunt combinate în cadrul acestei stațiuni balneare.


 

Complexul hotelier de vacanţă „ODISEU” este din or.Vadul-lui-Vodă. Miracolul amplasării este ambianţa verde, aerul curat, liniştea pădurii. Alături de cazare la standartul de 4 stele. 

Fazanul Argintiu se afla la 92 km de Chisinau, in satul Gradinita, raionul Causeni. În Moldova, ca şi în majoritatea ţărilor europene, există tradiţii de vînătoare străvechi. 

Sanatoriului ''Nufărul Alb'' din Cahul este o staţiune de îngrijire a sănătăţii, modernă şi a cărei faimă a trecut de mult timp hotarele Moldovei. 

Complexul turistic "La Costesti" este principalul punct de atracție cel constituie lacul Costești, pe malul căruia s-a si dezvoltat complexul nostru. 

Complexul turistic F'Estival este o stațiune deosebit de pitorească, pentru orice amator de natură vie și aer proaspăt în Codrii Călărașilor. 

Staţiunea balneo-climaterica Codru este amplasată în oraşul Călăraşi şi dispune de 440 de locuri (cca 32,2% din totalul pe republică).