Agro-pensiuni

phone +373 (67) 72-22-22

CATEGORII:

In glorioasa si zbuciumata sa cale, dorind sa cunoasca o alta lume, istovit de valurile oceanului si dorul de pamint, Cristofor Columb a soptit: Fata Morgana. 

Agropensiunea "Hanul lui Hanganu" este situata in apropierea mănăstirii in stinca de la Tipova si Saharna, pe malurile râului Nistru. 

În satul Răciula, Călăraşi, găsim „Casa Mierii”, care-şi are mereu porţile deschise, gata să primească pe orice turist rătăcit sau pe cei mânaţi de curiozitate şi pofta de a se îndulci cu puţină miere. 

Pensiunea agroturistică Butuceni este cea mai reprezentativă locație pentru un sejur la Orheiul Vechi. Teritoriul Butuceni de aici este pitoresc și foarte familiar. 

Pensiunea Frapat se află în raionul Criuleni. Acestui loc rustic din mijlocul naturii nu-i lipsește comfortul, e retras dar în același timp foarte apropiat de Chisinău. 

Pesiunea Hanul lui Vasile vă va surprinde prin prospețimea și liniștea pădurii. Oaspeții noștri își găsesc aici relaxarea mult dorită, departe de aglomerația orașului. 

Pensiunea „Vacanța della nonna" - staţiune balneară pentru relaxare în sânul naturii, departe de agitaţia oraşului, situată în mijlocul pădurii, pe teritoriul de odihnă şi agrement de la Vadul lui Vodă.

Situata in inima stâncilor, imaginea pensiunii turistice creeaza o atmosfera istorica, frumuseţea naturii si ospitalitatea gazdelor, creaza momente de linişte sufleteasca si revelaţie spirituala. 

Pensiune de elita cu o denumire impunatoare "Turnul Alb" - va promite un sejur perfect, intr-un decor rustic ce la sigur veti uita de aglomeratia orasului si rutina zilnica. 

Agro-pensiunea „Casa de sub Stâncă” oferă posibilitatea turiştilor străini şi celor autohtoni să petreacă un sejur de neuitat într-o ambianţă rustică cu bucate tradiţionale şi multă voie bună.

''Casa din Lunca'' este prima pensiune rurală,construita in 2002 din satul Trebujeni, Orhei, amplasată în inima rezervaței naturale Trebujeni - zona cea mai populată din republică. Tot aici suntem invitați spre vizita complexului muzeistic Orheiul Vechi.

Casa Parinteasca Este situata la 80 km. de Chişinău Republica, r-nul Calarasi s. Palanca.