Agro-pensiuni

phone +373 (67) 72-22-22

CATEGORII:
In glorioasa si zbuciumata sa cale, dorind sa cunoasca o alta lume, istovit de valurile oceanului si dorul de pamint, Cristofor Columb a soptit: Fata Morgana. Este visul unui mare si brav calator, ce prin veacuri si ape, a visat la victorii, dar miracol, a gasit  pentru sine si omenire la o margine de lume.
Agropensiunea "Hanul lui Hanganu" este situata in apropierea mănăstirii in stinca de la Tipova si Saharna, pe malurile râului Nistru. Hanul lui Hanganu - Construita din piatra naturala, in stil moldovenesc național, cu o varietate de zone de ședere -este un adevarat sanctuar în mediul rural liniștit. 
În satul Răciula, Călăraşi, găsim „Casa Mierii”, care-şi are mereu porţile deschise, gata să primească pe orice turist rătăcit sau pe cei mânaţi de curiozitate şi pofta de a se îndulci cu puţină miere. Curtea casei Casa mierii este plină cu stupi, instrumente tradiţionale vechi, unele dintre acestea fiind atârnate de pereţii casei, şi multe vase de ceramică umplute cu miere.
Pensiunea agroturistică Butuceni este cea mai reprezentativă locație pentru un sejur la Orheiul Vechi. Teritoriul Butuceni de aici este pitoresc și foarte familiar. Localitatea Butuceni este cuprinsă de lunci de un verde crud și dealuri stîncoase. Rîul Răut din apropiere pare a sta la straja liniştei de aici.
Pensiunea se află în raionul Criuleni. Acestui loc rustic din mijlocul naturii nu-i lipsește comfortul, e retras dar în același timp foarte apropiat de Chisinău. Aici domină o adevărată atmosferă a calmului și armoniei te cheamă să te pierzi în mirajele de basm ale unei zone linistite, pline de farmec și armonie. Spre acel drum unde începe libertate, spre o zonă binecuvantată, mîngaiată de parfumul aerului proaspăt, oaza de liniște și relaxare, acolo poți regăsi pensiunea “Frapat”. 
Pesiunea Hanul lui Vasile vă va surprinde prin prospețimea și liniștea pădurii. Oaspeții noștri își găsesc aici relaxarea mult dorită, departe de aglomerația orașului. Complexul ''Hanul lui Vasile'' are un parc foarte bogat, cu o coloristică nemaipomenită, restaurant, grădină, cabane și hotel. Pensiunea Hanul lui Vasile este o alegere perfectă pentru a simți liniștea naturii într-un cadru pitoresc și pentru a cunoaște gastronomia moldavă.
Pensiunea „Vacanța della nonna" - staţiune balneară pentru relaxare în sânul naturii, departe de agitaţia oraşului, situată în mijlocul pădurii, pe teritoriul de odihnă şi agrement de la Vadul lui Vodă. Pensiunea îşi aşteaptă prietenii pe parcursul întregului an! Aici veţi beneficia de odihnă în căsuţe confortabile, cu deservire modernă. Doar aici veţi uita de tumultul urban, despre grijile cotidiene și veţi plonja într-o lume plină de atmosferă de linişte şi destindere, aer proaspăt de pădure și armonie cu natura.
Situata in inima stâncilor, imaginea pensiunii turistice creeaza o atmosfera istorica, frumuseţea naturii si ospitalitatea gazdelor, creaza momente de linişte sufleteasca si revelaţie spirituala. Ca amplasare, este a 9 casa de la inceputul satului. Programul ''Vacanta la Casa Verde'' a fost dezvoltat în strânsă asociere cu natura, care atrage oameni iubitori de ecoturism.
 
 
Pensiune de elita cu o denumire impunatoare "Turnul Alb" - va promite un sejur perfect, intr-un decor rustic ce la sigur veti uita de aglomeratia orasului si rutina zilnica. Personalul ospitalier vă va intimpina cu atmosfera demna pentru a petrece o vacanta de neuitat. Aici sarbatoarea va este asigurata cu Turnul Alb.
Agro-pensiunea „Casa de sub Stâncă” oferă posibilitatea turiştilor străini şi celor autohtoni să petreacă un sejur de neuitat într-o ambianţă rustică cu bucate tradiţionale şi multă voie bună.Pensiunea este a 11-a casă de la începutul comunei, situată chiar sub stânca Orheiană - ceea ce trezeşte şi mai mult interesul vizitatorilor. 
''Casa din Lunca'' este prima pensiune rurală,construita in 2002 din satul Trebujeni, Orhei, amplasată în inima rezervaței naturale Trebujeni - zona cea mai populată din republică. Tot aici suntem invitați spre vizita complexului muzeistic Orheiul Vechi.
Casa Parinteasca Este situata la 80 km. de Chişinău Republica, r-nul Calarasi s. Palanca.  Aceasta Casa Parinteasca primitoare este un spatiu sacru, un univers de obiceiuri, datini si traditii unde te poti bucura infruptindu-te cu delicioasele bucate taranesti – dulceturi, sarmalute, placinte la cuptor si vinul din adincul beciului. Casa Parinteasca este locatia potrivita pentru un eveniment perfect datorita calitatii serviciilor, ambiantei deosebite de la atelierul de mestesugarit si de la festivalurile organizate de noi cu tematice variate.