Pensiunea agroturistica Butuceni - Orhei | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Pensiunea agroturistica Butuceni

Localitatea, unde se află minunata Pensiunea agroturistica Butuceni, ce deschide ospitalier ușile pentru oaspeții săi, este foarte pitorească. 

REZERVARE

DESCRIERE

Împrejurul Pensiunea agroturistica Butuceni stâncile, pădurile, pajiștile verzi, râul şopotitor Răut păstrează liniștea, și oferă fiecărui care vine la pensiune, sentimentul de protecție și de liniște.

Simți, de parcă ai nimerit într-un desen animat, din creasta de sus a stâncilor Orheiului privești la casele mici, îngrijite și mai mult nu le vei putea uita niciodată.

Dacă mergeți la nord de la Chișinău exact 47 km, atunci puteți întâlni un sat mic dar minunat Butuceni si Pensiunea agroturistica Butuceni. Dar de la Orhei, satul Butuceni se află la doar 18 km. Aici arheologii își desfășoară în mod constant săpăturile, de fiecare dată găsind mai multe dovezi că, acum multe secole în urmă acest loc a fost ales de oameni. Istoria își are rădăcinile aici. Un număr imens de obiecte attice găsite de arheologi, dintre care multe unelte țărănești străvechi, nu confirmă decât acest lucru. Fiecare piatră de lângă drum poate spune povestea originii poporului nostru, atmosfera este pur și simplu fermecătoare. Administrația Pensiunea agroturistica Butuceni a făcut-o pur și simplu un loc de neuitat, unde te simți ca la bunica ta bătrână din sat. Pe vatre, femeile în vârstă, povestesc vechile povești ale eroilor care salvează domnișoarele. Aroma pateurilor și a plăcintelor moldovenești este răspândită peste toată regiunea.

Acolo, la Pensiunea agroturistica Butuceni, fiecare locuitor vă va așeza la masă sa, vă va da un pahar de vin adevărat moldovenesc, și vă va arată ce înseamnă într-adevăr ospitalitatea. La dorință, fiecare oaspete poate asista și participa la pregătirea mâncărurilor naționale moldovenești. Vi se va arăta cum să conduci o gospodărie, să crești bovine, pomi fructiferi și să îngrijești de grădină. Agro pensiunea a primit trei stele, deoarece în acest loc se împletește istoria veche cu istoria nouă. După plimbările prin satele mici, vă puteți întoarce în camera dvs., unde veți obține condiții confortabile.

Paturi mari, toalete, dușuri, saune, televizoare, piscină. Pensiunea agroturistica Butuceni - Tot ceea ce vă dorește sufletul.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu