Pensiunea agroturistica Butuceni

phone +373 (67) 72-22-22

Pensiunea agroturistică "Butuceni"

Pensiunea agroturistică Butuceni este cea mai reprezentativă locație pentru un sejur la Orheiul Vechi. Teritoriul Butuceni de aici este pitoresc și foarte familiar. 

REZERVARE

DESCRIERE

Localitatea Butuceni este cuprinsă de lunci de un verde crud și dealuri stîncoase. Rîul Răut din apropiere pare a sta la straja liniştei de aici.

Butuceni

Chisinau - Butuceni: 47 km   

Pensiunea Butuceni are categoria de confort de 3***. Zona Butuceni este foarte pitorească și unică ca stil. Aici se îmbină armonios tradiţionalul cu modernul. Aflîndu-te pe acest teritoriu, ai senzaţia că timpul se oprește în loc pentru a-ți bucura privirea cu cele mai frumoase decorațiuni tradiționale. Fiecare obiect Butuceni, piatră sau uneltă de muncă pot să povestească de originea poporului nostru. Oaspeţii pot asista şi participa, la dorinţă, la prepararea bucatelor tradiţionale.

Clipe de neuitat veţi trăi şezînd în jurul rugului, iar peisajele fermecătoare vor crea senzaţia de teleportare într-o lume de basm. La noi veţi gusta fructe şi legume proaspete pe care le culegeţi personal din grădină. Vă oferim ocazia să vedeţi cum sînt crescute, întreţinute animale şi păsări domestice.

Butuceni - Pe lîngă cele expuse mai sus, avem inclus în servicii: -Cazare în odăi confortabile dotate cu climatizoare, televizor, baie, WC, uscător de păr, paturi moderne dar şi „lejănci”; -Gastronomie tradiţională, -Terapie anti-stres în mijlocul naturii; -Saună; -Piscină; -Gratar; -Loc de joacă pentru copii; -Parcare maşini; -Acces la bucătărie complet utilată şi dotată; -Apă caldă non-stop;

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu