Casa mierii | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

''Casa mierii''

Pensiunea agro-turistică „Casa Mierii” -  este un întreg regat. Angajații vor petrece cu plăcere o mulțime de excursii la Casa Mierii, veți vedea albinele ce forfotesc încolo şi încoace, o grădină imensă și o Casă mare de Miere, în care este păstrată toată mierea colectată.

REZERVARE

DESCRIERE

Casa mierii: Chisinau - Raciula: 87 km 

Ghidul vă va povesti despre toate tainele și secretele albinelor, despre ceea cum colectează mierea in Casa Mierii, cum diferă ea una de alta, ce fel de proprietăți vindecătoare dispune fiecare soi, de ce este necesară ceara, propolisul și polenul. Fiecare doritor poate vedea după pereții din sticlă ale stupilor, lucrul albinelor, lucrul fără întreruperi, pline de dificultăți, renumit prin sistemul său ideal. Există o legendă despre provenirea satului, care se află în apropiere.

Potrivit legendei, călugărul rătăcitor a dat peste un râu, a hotărât să bea apă din el, dar apa era atât de rece încât a exclamat "Rece e Ula!", Așa a apărut denumirea de Răciula. Printre flori și stupi, se află o casă de o frumusețe formidabilă numită Pensiunea de Miere sau Casa de Miere, chiar lângă satul Răciula. În afară de excursii și lecții ce țin de apicultură, vizitatorii își pot confecționa pentru sine însuși un suvenir din ceară, lucrătorii vor arăta în detaliu și vor spune, cum să facă totul corect.

Dar cel mai important - în casa-muzeu de Miere, sau cum o numim - Casa Mierii, este posibil de a încerca o varietate de soiuri ale sale, de a degusta vinurile locale și de a încerca hidromel, o băutură specială, făcută cu ajutorul fermentării mierii.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu