Pensiunea turistica Fata Morgana | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Pensiunea turistică ''Fata Morgana''

''Fata Morgana!'' – anume acestea sunt cuvintele pe care le-a rostit cândva Christopher Columbus, marele navigator și ce mai curajos călător, care a plutit în întâmpinarea "noii lumi" și căruia nu-i era frică de nici o greutate.

REZERVARE

DESCRIERE

Pensiunea Fata Morgana: Chisinau - Molovata: 72 km

Aceste cuvinte au trecut un număr mare de ani, zburau peste mări și oceane, erau pronunțate la rând de o mulțime de oameni și, în cele din urmă, s-au oprit.

Într-un mic loc confortabil al Moldovei, lângă râul Nistru se află Pensiunea agroturistica ”Fata Morgana”. Auzind aceste cuvinte, marinarii de pe nava lui Christopher Columb se ridicau din genunchi, se apucau de munca grea, niciodată nu cedau năpastiilor, credeau într-un viitor mai bun. Pensiunea Fata Morgana – este o muncă foarte mare, curaj și insistenţă de nemaiauzit! Dragi turiști și călători, CASAMARE vă invită să vizitați minunata pensiunea agroturistică ”Fata Morgana”, situată în apropierea satului Malovata.

Anume aici Pensiunea Fata Morgana vă veți putea bucura de liniște și pace, veți cunoaște confortul și plăcerea, veți putea gusta cele mai bune bucate, din produsele locale curate și ecologice, înainte de a pleca spre oraș, veți respira aerul proaspăt îmbătător și, desigur, vă veți scălda în râul limpede cristalin. Angajații pensiunii agroturistice vă vor propune o degustare a celor mai bune vinuri moldovenești, veți putea savura din ele, relaxânduvă la terasa frumoasă de vară sau în Camera națională. Peisajul magnific oferă intimitate și meditare asupra vieții. Luciul strălucitor al râului, înconjurat de stâncile minunate, prin care își străpung calea pârâurile mici.

Pensiunea Fata Morgana - Camere foarte confortabile, alimentare specială, odihnă minunată, pescuit și vânătoare, înot sportiv, precum și programe culturale incredibile - toate acestea în Pensiunea agroturistica ''Fata Morgana''.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu