Pensiunea Frapat | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Pensiunea "Frapat"

Pensiunea Frapat se află în raionul Criuleni. Acestui loc rustic din mijlocul naturii nu-i lipsește comfortul, e retras dar în același timp foarte apropiat de Chisinău. 

REZERVARE

DESCRIERE

Frapat - Aici domină o adevărată atmosferă a calmului și armoniei te cheamă să te pierzi în mirajele de basm ale unei zone linistite, pline de farmec și armonie. Spre acel drum unde începe libertate, spre o zonă binecuvantată, mîngaiată de parfumul aerului proaspăt, oaza de liniște și relaxare, acolo poți regăsi pensiunea “Frapat”.

Frapat

Chișinău - Criuleni: 44 km

Orășelul Criuleni de pe malul bătrînului Nistru te cheamă să te pierzi în mirajele de basm ale unei zone linistite, pline de farmec și armonie. Spre acel drum unde începe libertate, spre o zonă binecuvantată, mîngâiată de parfumul aerului proaspat, oaza de liniște si relaxare, acolo poti regăsi pensiunea “Frapat”. Frapat- Acestui loc rustic în mijlocul naturii nu-i lipseste comfortul, e retras dar în același timp foarte apropiat de capitala Republicii Moldova, Chișinău. Evadează din rutina sumbră a banalității si lasă-te coplesit de o adevarată atmosferă a calmului și armoniei. E bine acasă, dar poti sa te simti și mai bine decît acasă. Poti să-ți lasi grijile și să-ți petreci vacanța aproape de sufletul naturii. Pensiunea “Frapat” te asteaptă!

Frapat - Loc de parcare pentru autoturisme;                

Terasa;             

Bar;

Restaurant;                 

Loc separat pentru TV;           

Meniu la alegere; Paturi duble;              

Safeu;              

Dus; Balcon; Teren pentru copii;

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu