Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu - Rezina | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu

Vizitând cele mai populare mănăstiri, ce se află printre stânci, Țipova și Saharna, cu siguranță ar trebui să vizitați și Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu.

REZERVARE

DESCRIERE

Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu:

Chisinau - Lalova (Rezina): 104 km

Situată direct pe malul râului Nistru, pensiunea se ocupă cu turismul rural.

De jur Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu împrejur sunt pietre naturale, copaci, râu, totul este curat și proaspăt. Vă puteți bucura de natură Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu, aflându-vă într-un adevărat sălaș de liniștire. Încăperile atât în exterior cât și în interior sunt făcute în stilul moldovenesc national.

Acest lucru atrage foarte mult și doritorii de a vizita Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu cu fiecare zi tot mai mult și mai mult.

CASAMARE vă recomandă să vă rezervați locurile Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu chiar acum, până când acestea încă sunt. Pentru cei ce iubesc odihna activă, acesta este un adevărat rai pe pământ. Aici vă puteți ocupa cu vânătoarea, excursiile, pescuitul (atât sportiv cât şi de amator), degustarea vinurilor moldovenești de acasă, plimbările cu barca, să vizionați folcloruri, spectacole și cântări, dar cel mai important, să zburați deasupra unui teritoriu imanes și frumos, cu deltaplanul.

Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu oferă oaspeților 30 de locuri, două case speciale cu sobe și șapte camere obișnuite. Peste tot există toate comoditățile necesare, duș, bloc sanitar. În mod deosebit le-au plăcut celor veniți grădinile, viile, unde ai posibiliatea de a te plimba și chiar pe loc să rupeți și să mâncați fructe proaspete și fructe de padure.

Și, bineînțeles, Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu va ofera saună cu piscină, parcare auto și o sală pentru conferințe, seminarii, traininguri pentru 120 de persoane.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu