Pensiunea Vacanța della nonna
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Pensiunea ''Vacanța della nonna''

Pensiunea „Vacanța della nonna" - staţiune balneară pentru relaxare în sânul naturii, departe de agitaţia oraşului, situată în mijlocul pădurii, pe teritoriul de odihnă şi agrement de la Vadul lui Vodă.

REZERVARE

DESCRIERE

Pensiunea îşi aşteaptă prietenii pe parcursul întregului an! Aici veţi beneficia de odihnă în căsuţe confortabile, cu deservire modernă. Doar aici veţi uita de tumultul urban, despre grijile cotidiene și veţi plonja într-o lume plină de atmosferă de linişte şi destindere, aer proaspăt de pădure și armonie cu natura.

Chisinau - Vadul lui Voda: 23 km

Aici există toate condițiile pentru o vacanță cu familia, prietenii sau o companie mare, pentru întâlniri de afaceri și conferinţe împreună cu colegii și partenerii de business. Pensiunea „Vacanța della nonna" - gustos, confortabil și vesel ca la bunica în vacanță! Aer curat, pădure minunată, grătar cu fum, facilități excepționale pentru odihna cu familia, precum și cu prietenii. Aerul proaspăt și atmosfera de calm - acesta este cel mai eficient mijloc pentru un stil de viață sănătos, în armonie pentru tine si cei dragi. Întrebaţi de ce anume pensiunea„Vacanța della nonna"? Deoarece: - recreere împreună cu familia în aer liber; - Barbeque-party (foișor cu grătar); - piscină GRATUITĂ pentru întreaga familie; - Ziua de Naștere la natură, cu gratar; - Balul de Absolvire și întâmpinarea zorilor pe malul Nistrului; " - restaurant-terasă confortabil, cu bunătăţi de la bunica, precum şi grătar aromat și bere proaspătă! - căsuțe confortabile "VIP" și "Back in USSR" - saună pe lemne;  - leagăne, loc pentru joaca în nisip, cărți de colorat și creioane multicolore pentru copii; - hamacuri și bănci pentru odihnă; - acces Wi-Fi gratuit -vacanţa de Anul Nou, de Crăciun și de Paști.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu