Pensiunea turistică Vila Roz
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Pensiunea turistică ''Vila Roz''

Pensiunea ''Vila Roz''se află pe malul râului Raut, în apropierea complexului arheologic “Orheiul Vechi”. 

REZERVARE

DESCRIERE

Este înconjurată de privelişti, bogăţii naturale şi istorice, pe care le veţi putea savura din plin. Aici veţi putea face cunoştinţă cu tradiţiile neamului şi bucătăria naţională. De la comuna -gazda veţi putea afla şi câteva din particularităţile regiunii. Iar bucătăreasa va fi cea care vă va deschide secretul mâncărurilor moldoveneşti.

Chisinau - Trebujeni: 58 km Vila Roz se afla pe partea stângă la intrare în satul Trebujeni Vila Roz este locul potrivit unde fiecare oaspete va fi întâlnit cu braţele deschise, cu ospitalitate şi căldură. Vila Roz vă pune la dispoziţie două case cu toate comodităţile:  cazare în camere individuale sau de grup ( 4 camere a câte 2 persoane; o camera pentru 3 persoane şi o cameră pentru 5 persoane) paturi cu saltele ortopedice TV prin satelit Wi-Fi săli de baie cu  apă caldă locuri de cort terasă spaţioasă cu acces la grătar şi bazin sezonier curte şi grădină cu acces la râul Răut  

Vila Roz vă oferă şi mâncăruri tradiţionale moldoveneşti: zeamă, mămăligă cu friptură, plăcinte, sarmale, clătite si multe altele.  

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu