phone +373 (67) 72-22-22

CATEGORII:

Baza de odihnă  "Saint-Tropez" este o zonă închisă si păzită, locație foarte liniștită. Atmosfera magică a centrului de recreare "Saint-Tropez", vă va atrage din nou și din nou în acest loc minunat de neuitat. 

Zonă de agrement “International PARK”  este reprezentata de un Complex Hotelier şi Restaurant, amplasata intr-un cadrul pitoresc ce  predispune spre sentimentul  libertăţii şi al comuniunii cu natura-mamă.

Complexul hotelier de vacanţă „ODISEU” este din or.Vadul-lui-Vodă. Miracolul amplasării este ambianţa verde, aerul curat, liniştea pădurii. Alături de cazare la standartul de 4 stele. 

Complexul turistic F'Estival este o stațiune deosebit de pitorească, pentru orice amator de natură vie și aer proaspăt în Codrii Călărașilor. 

"Sky Land"Camping & Resort cuprinde o zonă de agrement tip european, cu o gamă largă de servicii. Muzica de fundal plăcută din campus, în armonie cu ciripitul păsărilor și foșnetul pădurii, murmurul izvoarelor, iluminatul decorative cu lampioane creează atmosfera de odihnă la cel mai înalt nivel.

Рe tot parcursul anului baza de odihnă Green Park vă propune să vizitaţi vile confortabile cu atmosferă de casă, care sunt amplasate în apropierea râului Nistru. Va veti bucura imens de tare datorita comfortului, detaliului suprem in toate detaliile.

Complexul rustic "IT - Relax" - un centru de reabilitare şi odihnă unic în felul său, corespunde standardelor europene, este situat în zona de odihnă Vadul-lui-Vodă la doar 63 metri de la malul Nistrului. 

Amplasata in parcul Nistrean din Vadul lui Voda, baza de odihna “Vacanza” va ofera toate conditiile pentru petrecerea timpului liber cu familia sau prietenii. 

Bine ati venit in mini-hotelul Nick House! Anume la Noi va puteti bucura de odihna in Vadul lui Voda, in confort si la cele mai accesibile preturi! 

Va invitam la una dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova - La Horești, care este o adevarata baza pentru relaxare.