phone +373 (67) 72-22-22

CATEGORII:
Baza de odihnă  "Saint-Tropez" este o zonă închisă si păzită, locație foarte liniștită. Atmosfera magică a centrului de recreare "Saint-Tropez", vă va atrage din nou și din nou în acest loc minunat de neuitat. Uneori fiecare din noi are o mare dorință să uite de viața agitată orășenească, ritmul obositor al orașului mare, să se relaxeze trupește și sufletește și pur și simplu să savureze toată frumusețea naturii în cercul celor apropiați.
Zonă de agrement “International PARK”  este reprezentata de un Complex Hotelier şi Restaurant, amplasata intr-un cadrul pitoresc ce  predispune spre sentimentul  libertăţii şi al comuniunii cu natura-mamă. Odată ajunşi aici, la 7 km de capitală,  descoperim cu revelaţie, splendoarea unui set de bijuterii  arhitectonice, care se îmbină la fel de armonios cu atmosfera trilului de păsări din ademenitoarea pădure a satului Paşcani, r. Criuleni. Aşadar, avem acces direct la International PARK, chiar de pe traseul naţional Chişinău-Orhei.
Complexul hotelier de vacanţă „ODISEU” este din or.Vadul-lui-Vodă. Miracolul amplasării este ambianţa verde, aerul curat, liniştea pădurii. Alături de cazare la standartul de 4 stele. Vă oferim o bucătărie tradiţională românească şi europeană. Dotate cu cea mai performantă tehnică  si 5 săli sunt anul împrejur gata să găzduiască organizarea seminarelor, treningurilor, meselor rotunde.
Complexul turistic F'Estival este o stațiune deosebit de pitorească, pentru orice amator de natură vie și aer proaspăt în Codrii Călărașilor. Aceasta este înzestrată cu o mulțime de elemente ce îți fură privirea: scînciob de lemn, care se balansează frumos, felinarele mici și finuțe, trotuarele largi, terasa spațioasă, piscina mare, cabanele de odihnă din lemn de o culoare aprinsă și neapărat, copacii alături de brazii verzi.
"Sky Land"Camping & Resort cuprinde o zonă de agrement tip european, cu o gamă largă de servicii. Muzica de fundal plăcută din campus, în armonie cu ciripitul păsărilor și foșnetul pădurii, murmurul izvoarelor, iluminatul decorative cu lampioane creează atmosfera de odihnă la cel mai înalt nivel.
Рe tot parcursul anului baza de odihnă Green Park vă propune să vizitaţi vile confortabile cu atmosferă de casă, care sunt amplasate în apropierea râului Nistru. Va veti bucura imens de tare datorita comfortului, detaliului suprem in toate detaliile.
Complexul rustic "IT - Relax" - un centru de reabilitare şi odihnă unic în felul său, corespunde standardelor europene, este situat în zona de odihnă Vadul-lui-Vodă la doar 63 metri de la malul Nistrului. Este un loc ideal pentru întâlniri de afaceri sau pur şi simplu recreere plăcută în jurul familiei sau alături de prieteni apropiaţi.
Amplasata in parcul Nistrean din Vadul lui Voda, baza de odihna “Vacanza” va ofera toate conditiile pentru petrecerea timpului liber cu familia sau prietenii. Pensiunea are o capacitate de cazare de 50-60 persoane.
Dintre pensiunile din Vadul lui Voda, va invitam la “Vacanza” Vadul lui Voda pentru a avea parte de o atmosfera relaxanta.
Bine ati venit in mini-hotelul Nick House! Anume la Noi va puteti bucura de odihna in Vadul lui Voda, in confort si la cele mai accesibile preturi! Hotelul dispune de sala de conferinta cu echipament necesar pentru desfarsurarea diferitor conferinte, traininguri etc. Preturile pentru grupuri se discuta aparte. Putem gazdui pina la 40 de persoane. Toate odaile dispun de baie, televizor. Majoritatea au conditioner si frigider.
Va invitam la una dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova - La Horești, care este o adevarata baza pentru relaxare. Fiecare  orașean din timp în timp viseaza de a evada departe de agitația orașului, de zgomotul masinilor, blocaje de trafic. Doresc să mearga în locul în care aerul este curat, în locul în care să se poata plimba desculț pe iarbă verde, în locul în care sa  scăpe de grijile de zi cu zi.