Zonă de agrement International Park
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Zonă de agrement ''International Park''

Zonă de agrement “International PARK”  este reprezentata de un Complex Hotelier şi Restaurant, amplasata intr-un cadrul pitoresc ce  predispune spre sentimentul  libertăţii şi al comuniunii cu natura-mamă.

REZERVARE

DESCRIERE

Odată ajunşi aici, la 7 km de capitală,  descoperim cu revelaţie, splendoarea unui set de bijuterii  arhitectonice, care se îmbină la fel de armonios cu atmosfera trilului de păsări din ademenitoarea pădure a satului Paşcani, r. Criuleni. Aşadar, avem acces direct la International PARK, chiar de pe traseul naţional Chişinău-Orhei.

Chisinau - Pascani ( Criuleni ): 7 km

Diversitatea formelor de odihnă şi distracţie ne promite chiar din start, un lanţ de edificii şi terenuri specializate, care totodată ne creează senzaţia unui tot întreg, incluzând:

•    Hotelul tip căsuţe.

Curiozitatea noului complex de agrement este datorată şi contrastului puternic dintre designul de exterior rustic şi cel de interior modern al hotelului şi al restaurantului. Rămânem de-a dreptul fascinaţi descoperind cum păşind pragul căsuţelor, tradiţional clădite din bârne, poleite în culoarea maro a lemnului natural, pătrundem, de fapt, într-o cu totul altă epocă – cea modernă, cu toate comodităţile europene de ultimă oră.

•    Restaurantul.

Reieşind din exteriorul rustic al restaurantului, s-ar părea că nimic nou – bucate tradiţionale. Iată însă că şi aici, surpriza este mare, bucătăria fiind una europeană, adică altceva decât ceea ce ne-am obişnuit să vedem la celelalte localuri din republică, amenajate în stil rural. Anturajul de aici conferă o notă de sărbătoare atmosferei şi aşa distinse, delicate şi relaxante a localului.

•    Piscina.

Cum să trecem pe alături, la vederea unei irezistibile piscine deschise, la mare căutare în sezonul estival? Cu o capacitate de peste 50 de locuri şi ornată stilizat cu mozaic bleu-maro şi pietre măşcate maro, ea ne va răcori în apa limpede pe toată perioada estivală, când un asemenea colţişor de vis este la mare căutare. Să nu uităm şi de rolul terapeutic şi reconfortant al înotului!

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu