Baza de Odihna La Horesti
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Baza de Odihna ''La Horesti''

Va invitam la una dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova - La Horești, care este o adevarata baza pentru relaxare. 

REZERVARE

DESCRIERE

Fiecare  orașean din timp în timp viseaza de a evada departe de agitația orașului, de zgomotul masinilor, blocaje de trafic. Doresc să mearga în locul în care aerul este curat, în locul în care să se poata plimba desculț pe iarbă verde, în locul în care sa  scăpe de grijile de zi cu zi.

Chisinau - Horesti (Ialoveni): 19 km  Se pare ca totul este mult mai ușor - aveți nevoia doar de a vă oferi o vacanță pe malul lacului, in zona de agrement "LA Horești", care este la 19 km de oraș de pe autostrada în direcția Cimișlia (plecarea din municipiul Chișinău pe strada Grenoble).

Plaja de lacul nostru, care este situat la marginea pădurii, este perfecta pentru o evadare din mediul urban. Aceasta e o accesibila și la prima vedere, o formă simplă de agrement, cu toate acestea, este în măsură să ofere o distracție interesantă, și cel mai important utila. Petreceti o vacanta de relexare la lac, cu o vedere panoramică încântătoare, puteți sa veniti fie cu prietenii sau familia, sau cu colegii.

Odată ajunsi pe malul lacului pitoresc, vă puteți bucura de o baie în apele racoritoare. Aerul curat, care este umplut cu atmosfera zonei, contribuie la marile activități în aer liber. Informatii detaliate: mangal; facilități auxiliare; case în stil tradițional; pescuit; ferme de creștere a animalelor; apa de izvor; plimbare cu barca; animale de companie; parcare; foisoare; teren de joacă pentru; duș; magazine;

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu