Complexul Odiseu

phone +373 (67) 72-22-22

Complexul ''Odiseu''

Complexul hotelier de vacanţă „ODISEU” este din or.Vadul-lui-Vodă. Miracolul amplasării este ambianţa verde, aerul curat, liniştea pădurii. Alături de cazare la standartul de 4 stele. 

REZERVARE

DESCRIERE

Vă oferim o bucătărie tradiţională românească şi europeană. Dotate cu cea mai performantă tehnică  si 5 săli sunt anul împrejur gata să găzduiască organizarea seminarelor, treningurilor, meselor rotunde.

Odiseu

Chisinau - Vadul lui Voda: 25 km

Pentru oamenii de afaceri, în scopul desfăşurării întrunirilor, seminarilor, conferinţelor şi altor tipuri de activităţi, Pensiunea "ODISEU" pune la dispoziţia solicitanţilor 5 săli de conferinţe, una dintre care este dotată cu utilaj pentru trducerea sinhronă. Sălile dispun de mobilier corespunzător, ecran, video-proiector, flipchart, tehnică auxiliară.

Odiseu - Pe tot parcursul anului aveţi posibilitatea de a vă întrema sănătatea în baia filandeză. Odiseu dispune de 72 camere duble şi 8 apartamente LUX, cu toate comodităţile. La dispoziţia clienţilor cazaţi gratuit sunt: Interiorul luminos din odăi Odiseu, atmosfera liniştită din teritoriu, aerul curat şi nivelul înalt de cultură şi deservire al echipei „ODISEU”, vă crează confortul pentru activitatea creatoare şi odihna plăcută. Serviciul de transport stă la dispoziţia clienţilor 24 de ore anul împrejur. Odiseu:  Wi-Fi; Televiziune; 2 bazine de înnot şi şezlonguri; Biliard; Tenis de masă; Teren de joacă pentru copii; Mini terese pentru frigărui; Parcare auto; Saună filandeză.  

Vă invităm să apreciaţi promptitudinea, atenţia şi ospitalitatea în prestaţie de servicii - Veniţi la noi, la Odiseu.  

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu