Complexul International Park
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Complexul ''International Park''

Pe traseul naţional Chişinău-Orhei, întîlnim un complex impresionant “International Park”. Restaurantul este deschis pentru orice vizitator în căutarea unui refugiu tonifiant şi reconfortant.

DESCRIERE

Cadrul pitoresc de aici, în comuniune cu bogata natură a satului, creează o stare foarte plăcută, relaxantă. În ograda restaurantului, veți întîlni un hotel de tip căsuțe și piscină.

Chișinău - r. Criuleni, com. Paşcani: 7 km  Zona de agrement “International Park” impresionează prin stilul original și aranjamentul plăcut de la intrare – ceea ce creează senzaţia unui tot întreg. În complex, oaspeții au la dispoziție: •    Hotel de tip căsuţe; •    Restaurant; •    Piscină; •    Teren de joacă. Restaurant. Anturajul de aici conferă o notă de sărbătoare atmosferei şi aşa distinse, delicate şi relaxante a localului. Reieşind din exteriorul rustic, aici se servesc bucate tradiţionale. Hotelul tip căsuțe. Aici veți simți contrastul dintre designul de exterior rustic şi cel de interior modern al hotelului şi al restaurantului. Căsuțele prind viață în stilul traditional, clădite din bârne și poleite în culoarea maro a lemnului natural. Piscina. Cum să trecem pe alături, la vederea unei irezistibile piscine deschise, la mare căutare în sezonul estival? Cu o capacitate de peste 50 de locuri şi ornată stilizat cu mozaic bleu-maro şi pietre măşcate maro, ea ne va răcori în apa limpede pe toată perioada estivală, când un asemenea colţişor de vis este la mare căutare.

Să nu uităm şi de rolul terapeutic şi reconfortant al înotului!  Odată ajunşi aici, descoperim splendoarea unui set de bijuterii  arhitectonice, care se îmbină la fel de armonios cu atmosfera trilului de păsări din ademenitoarea pădure a satului.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu