Restaurant Butoias
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Restaurant ''Butoias''

Restaurantul „BUTOIAŞ” – restaurant de categoria „lux”! Decoraţia interiorului pentru sărbători cu adevărat „regească”, bogată creează o impresie de neuitat chiar şi celor mai pretenţioşi clienţi. Vi se oferă o sală de banchet minunată, spaţioasă, luminoasă şi o sală VIP.

DESCRIERE

Chisinau str.Calea Iesilor 71 Capacitatea sălilor va permite să invitaţi la banchetul de sărbătoare peste o sută de oaspeţi, pentru aşezarea cărora oferim scaune moi confortabile şi elegante şi mese pentru banchet de lux. Bucătăria superbă a restaurantului oferă o posibilitate fără precedent de alegere a bucatelor rafinate, aperitivelor, delicateselor şi a băuturilor nobile, tonice pe placul tuturor. În timpul banchetelor de oaspeţi va avea grijă personalul profesionist şi amabil.

Fii pregătit ca sărbătoarea ta să se transforme în cea mai solemnă festivitate din capitală!

Sala “Anotimpuri” – cu o capacitate de 150 de locuri Sala “Versailles” – cu o capacitate de 180 de locuri Sala „Marinaş” – cu o capacitate de 100 de locuri Sala mare de banchete a restaurantului „Butoiaş” – cu o capacitate de 120 locuri Bucatarie: Moldoveneasca și  Europeana.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu