Restaurant Doi Haiduci - Ivancea si Branesti | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Restaurant Doi Haiduci

Mergeți cu plăcere la Restaurant Doi Haiduci în inima Codrilor. Restaurant Doi Haiduci - este un complex larg de activități sportive și de divertisment, al cărui zonă rezidențială constă din 7 căsuțe din bârnă. În fiecare dintre ele există încălzire autonomă cu gaze, așa că iarna este cald aici, ca în Paradis.

DESCRIERE

Căsuțele Restaurant Doi Haiduci oferă trai confortabil, dispunând de internet, TV și frigider. De asemenea lângă fiecare căsuță Doi Haiduci este grătar (absolut gratuit) și o verandă unde puteți să vă ascundeți de timpul nefavorabil.

Restaurant Doi Haiduci: Chișinău - Genza Club la 36 km între Ivancea și Brănești

Când vă plictisiți de plimbările prin pădure Restaurant Doi Haiduci și doriți să dormiți pentru toate zilele pierdute, aveți șansa împreună cu prietenii să vă organizați un program activ sportiv-cultural. Mai întâi de toate, trebuie să vă treziți mai devreme și să călăriți cu calul prin pădurea deșteptătoare. Aer, gama culorilor, sunetele. S-ar părea, ca e suficient pentru ziua de azi. Dar ziua continuă și va așteaptă o mulțime de activități interesante.

A venit timpul pentru a face o pauză. Puteți lua masa chiar aici pe teritoriul bazei, sau puteți merge la cel mai apropiat Restaurant Doi Haiduci. Dupa care cu noi puteri - în luptă! Împărțiți-vă în două echipe și jucați paintball. De obicei, după o astfel de partidă, setea de a mai trage citeva gloanțe ramine, astfel puteți sa va încercati puterile la Streetball. Acest loc este absolut minunat. Este potrivit pentru odihnă liniștită și activă "nebunatică". Organizați-vă o mică vacanță la Restaurant Doi Haiduci în inima Moldovei. Relaxați-vă cu adevărat împreună cu CASAMARE.

Restaurant Doi Haiduci oferă:

- TV prin satelit;
- Internet;
- Parcare;
- Securitate 24/24;
- Grătar;
- Minibar;
- Baie rusească;
- Hamam turcesc;
- Bazin apă rece ca gheaţă;
- SPA sub cerul liber;
- Lecții de călărie;
- Plimbări prin pădure cu acompaniament;
- Întreținerea și îngrijirea calului Dvs;
- Închirierea cailor fără antrenor;

Doi Haiduci si CasaMare!

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu