Restaurant Doi Haiduci

phone +373 (67) 72-22-22

Restaurant "Doi Haiduci"

Clubul de odihna ”DOI HAIDUCI” situat în inima Codrilor,  pune la dispozitia clientilor dragi un flux de energie, dispozitie si placere de la un complex larg de activitati sportive si de divertisment.

DESCRIERE

Zona rezidentiala Doi Haiduci constă din 7 casute din birna, baia ruseasca, hamam turcesc, bazin cu apa rece ca gheata, SPA sub cerul liber.

Doi HaiduciChisinau - Genza Club la 36 km intre Ivancea si Branesti

Daca va plictisiti de primblarile prin padure si de somn, aveti sansa impreuna cu prietenii sa va organizati un program larg cultural si de divertisment - Doi Haiduci. Mai întâi de toate, trebuie să va treziti mai devreme si sa va incercati puterile calarind prin padure. Aerul proaspat cu aromele florilor de padure, gama culorilor, sunetelor creeaza o atmosfera ideala pentru o recreere perfecta. S-ar părea, ca e suficient pentru ziua de azi. Dar ziua continua si va asteapta o multime de activitati interesante.

De exemplu, fotbalul sau baschet, puteți juca volei. Dacă sunteti intr-o companie restrinsa, puteti juca tenis, sau sa va intreceti pe role. A venit timpul pentru a face o pauză. Puteți lua masa chiar aici pe teritoriul bazei la restarantul ''DOI HAIDUCI'' sau puteti merge la cel mai apropiat restaurant. Dupa care cu noi puteri - în luptă! O lupta aproape reala : impărțiți-va în două echipe si jucati paintball. De obicei, după o astfel de partida, setea de a mai trage citeva gloanțe ramine, astfel puteți sa va încercati puterile la Streetball, si daca in orice moment cineva iti tine pumnii si te indruma si te molipseste cu ras in hohote, atunci poti sa spui cu mana pe inima ca "ziua aceasta este una reusita"!  

Doi Haiduci: Lecţii / Plimbării / Dresare cai; Concursuri; Faeton / Sanii ; Întreţinere; Manej acoperit; Baia rusească; Hamam turcesc; Bazin apâ rece ca gheaţă; SPA sub cerul liber; Casute din lemn "Doi Haiduci"; TV Digitala; Gratar; Minibar; WiFi Internet; Parcari; Servicii de paza 24/24;   Doi Haiduci si CasaMare!

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu