Restaurant Stejăris
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Restaurant ''Stejăris''

Complexul de Agrement „Stejaris” este situat  în zona Codrilor Moldovei, pe traseul Chisinau-Leuseni.

DESCRIERE

Decorul simplu şi elegant, bucatele alese, vinurile selecte şi muzica bună conferă acestui local o ambianţa plăcută, iar doritorilor de a petrece aici o cină romantică, o sărbătoare de familie, o întâlnire cu prietenii – dispoziţie agreabilă. Exponatele de păsări şi animale împăiate, ce decorează într-un mod original încăperea, îţi redau încrederea că te afli aievea în mijlocul codrilor.

Chisinau - Leuseni: 26 km Moştenind o locaţie mai veche, cunoscută până în anii ”90 cu denumirea „Дубовая роща”, Complexul de agrement „Stejăriş” a fost redeschis în anul 2007 (după o reconstrucţie capitală), extinzându-şi suprafaţa pe un teritoriu de 2 ha.  Restaurantul „Stejăriş” este situat în aripa veche a Complexului de agrement, având o capacitate de 180 de locuri.   

La restaurantul „Stejăriş” puteţi savura din bucate tradiţionale moldoveneşti, bucate la comandă, bucate dietetice şi vegetariene, precum şi apetisantele plăcinte moldoveneşti şi pepenaşii „stejăriş”, care sunt consideraţi specialitatea casei. Persoanele cu spirit de aventură pot alege o ambianţă mai exotică şi anume locaţia „Cabana vânătorească”. Decorată discret cu multe detalii rustice, specificul acesteia este creat, însă, de blănurile şi trofeele vânătoreşti, care se găsesc din abundenţă, căptuşind grinzile, precum şi mobilierul din lemn. Dar ce fel de cabană vânătorească fără o vatră fierbinte, la care ar fi pregătite bucatele din vânat? Aceasta se află chiar în mijlocul locaţiei, asemeni unei promisiuni pentru o atmosferă caldă şi primitoare.

La moment, Complexul de agrement include: Hotelul „Stejăriş” (3 stele); Sală de conferinţe; Sală de petreceri; Restaurant cu terasă; Barul „Berbeque”; Sala mică moldovenească; Sala de banchet; Sala vânătorească; Coliba moldovenească; Cabana vânătorească; Terase de vară; Saună cu biliard şi bazin; Excursii organizate (turism rural); <span style="

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu