Restaurant EcoVila | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Restaurant ''EcoVila''

Orheiul Vechi însuși este un loc mistic, umplut de spiritul naturii, de armonie, iar pensiunea "EcoVila" va demonstra toate acestea cu prisosinţă. Locul istoric este pur și simplu creat pentru turiștii și oaspeții Moldovei.

DESCRIERE

EcoVila: Chisinau - Branesti: 52 km

Singurul și cel mai important scop al proprietarilor restaurantului este că să vă odihniți, să vă aruncați toate grijile, să simțiți atmosfera orașului și să puteți mânca gustos.

La fel ca în întregul Orhei, aici iubesc natura aici, o onorează. În curtea ”EcoVila” (nu în zadar se numește eco) veți vedea un lac minunat și mai mult de 60 de specii de copaci, de care muncitorii îngrijesc ziua și noaptea. Și pentru ca clienții să se simtă magic, de asemenea, a fost instalată în grădină o mică cascadă ce susură, , ajutându-vă să vă relaxați și să savurați din mâncare. Chiar în mijlocul pensiunii se află un restaurant, mândria întregii ”EcoVila”.

Anume în EcoVila, așa cum se pare, a fost făcut imposibilul, două stiluri au fost combinate, rustice și moderne. Pare a fi incongruent, dar de îndată ce veți intra acolo - veți înțelege că aceasta, este anume ceea ce nu ajungea. Aveți posibilitatea nu numai ca să vă odihniți cu familia acolo, dar și să comandați orice serbare, fie că e nuntă, botez, ziua de naștere, administrația îți oferă o sală mare, de până la 100 invitați. Credeți că va fi puțin spațiu? Ei bine, restaurantul are terase magnifice, una dintre ele găzduiște 150 de persoane, special pentru sărbători cu adevărat grandioase.

Doriți să petreceți timpul numai cu persoanele apropiate? Mai sunt terase pentru 30 și 50 de persoane. Totul este făcut special pentru iubiții clienți. Doritorii pot închiria o zonă special amenajată SPA. "EcoVila" a organizat zona, astfel încât în piscină vă puteți relaxa la fel de mult ca și cum ați fi în sânul naturii. În total, această zonă ocupă o suprafață de 60 de metri pătrați, astfel încât personal sau întreaga familie să aibă unde să se întoarcă.

CASAMARE vă propune cea mai gustoasă mâncare și cea mai confortabilă atmosferă, plină de natură și armonie la EcoVila.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu