Restaurant Fenix Club - Ghidighici | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Restaurant Fenix Club

Complexul Restaurant Fenix Club este  un loc minunat pentru vacanta, într-o zonă împădurită de pe lacul Ghidighici, pentru întreaga familie sau o companie mare de prieteni.

DESCRIERE

La constructia bazei de odihna Fenix Club sa pastrat mediul ambiant si s-a pus accentul pe confort maxim, intimitate in sinul naturii, copacilor, arbustilor, mediului acvatic. Terasele Restaurant Fenix Club sunt legate de alei centrale si doua carari spre apa, care pe timp de noapte sunt iluminate si creaza o atmosfera romantica.

Restaurant Fenix Club

Chisinau - Ghidighici: 19 km

Restaurant Fenix Club - Aici puteți sărbători petreceri de familie, petreceri corporative, aniversarari, revelionul la un restaurant sau într-una din vile bine dotate. Restaurant Fenix Club va ofera o odihna confortabila in casute de lemn, construite din cherestea de pin rus, casele sunt prevazute cu doua nivele complete. Usile, ferestrele, mobila din interior sunt fabricate din lemn masiv natural.  La dispozitia D-voastra sunt 9 casute, si anume: o casa cu amplasament individual si unic de categoria “VIP”, si opt case de categoria “Lux”, cu un perete comun.

Casele Restaurant Fenix Club sunt amplasate in doua linii- 5 cu panorama spre lacul Ghidighici, 4 spre padure. Toate sunt imprejmuite cu gardulet, avind o curte proprie, cu o terasa intima, inverzite de pini si braduti tineri. Restaurant Fenix Club este construit și decorat într-un stil unic, în plină armonie cu natura înconjurătoare. Combinația materialelor naturale – lemnului și pietrei, redă o senzație irepetabilă de confort, care Vă încarcă cu energia pură a naturii, ce nu ne ajunge în viața de zi cu zi. Restaurant Fenix Club este construit în trei nivele – primul nivel este bucătăria, al doilea nivel este sala de bază cu cămin și sala VIP, iar al treilea nivel – sala pentru petreceri şi  diverse activități, echipat cu sală de dans și echipamente de iluminare și muzicale.  Au fost proiectate si construite terase speciale, de diferite nivele, imprejmuite cu piatra naturala, pentru a reproduce un spatiu comod si unic. Suprafetele sunt pavate cu plite de trotuar, protejate de ploaie si vint prin acoperisuri luminoase, mese si scaune din sectiuni de pin, electrificate si curate, dotate cu lazi de gunoi si mangal. Pentru D-voastra “Fenix-club” ofera urmatoarele spatii pentru barbeque: - terase pentru 15 persoane; - terase pentru 20 persoane; - terasa pentru 40 persoane; - terasa pentru 80 persoane.

Restaurant Fenix Club - Toate spatiile sunt ingradite si distantate una de cealalta, pentru a crea un confort maxim pentru clienti. Baza este dotata cu o cafenea de vara: bauturi alcoolice si non-alcoolice, cafea, ceai, inghetata, tigari. Preturile nu musca si uimesc placut. Pentru zile de nastere, odihna corporativa sau orice alta sarbatoare este posibila deservirea profesionala a chelnerilor si ospatarilor, precum si o muzica calitativa a DJ-lui.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu