Restaurant La Costești
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Restaurant ''La Costești''

Complexul turistic "La Costesti" este principalul punct de atracție cel constituie lacul Costești, pe malul căruia s-a si dezvoltat complexul nostru. 

DESCRIERE

Beciul moldovenesc care se gaseste aici este o atracție specială pentru orice vizitator, datorită decorului rustic și a obiectelor medievale, care au fost expuse în interiorul cramei pentru a impresiona și a descrie istoria neamului moldav.

Chisinau - Costesti (Ialoveni): 20 km  

Datorită teritoriului imens de 6 hectare și așezării strategice a teraselor, restaurantelor, beciului și a hotelelor, aici pot avea loc mai multe ceremonii simultan.  Complexul pune la dispoziția oaspeților două hoteluri, care au capacitatea totală de cazare de 100 de persoane. Acestea sunt dotate cu sisteme de aer condiționat și încălzire autonomă, iar pentru a rămâne conectaţi cu restul lumii, beneficiați de servicii TV și conexiune internet Wi-Fi.  

Sala de festivități cu o suprafață de peste 400 m2 este folosită pentru nunţi, zile de naştere, aniversări, evenimente private şi corporative. La fel e potrivită pentru organizarea întrunirilor și summit-urilor de stat și non-guvernamentale. Capacitatea sălii variază în funcție de tipul ceremoniei și este ușor de adaptat cerințelor dumneavoastră. Terasele la iarbă verde sunt perfecte pentru a petrece frumos timpul în cadrul naturii, dar și de a savura atât bucate la grătar, precum și bucate tradiționale moldovenești și pescărești. Terasele sunt dotate cu electricitate, frigider, apeduct, iar capacitatea lor este de 1000 de persoane.

O zonă separată este cea a piscinelor, care cuprinde una pentru adulți, ce are dimensiunea de 25,5x12,5 m și o piscină pentru copii de 4x4 m, ambele fiind prevăzute cu șezlonguri, terase, iar în bar veți găsi băuturi răcoritoare și bucătărie de tip fast-food. Pentru iubitorii de odihnă activă sunt amenajate mai multe terenuri sportive: fotbal, volei și tenis de câmp.

Amatorii de pescuit au ocazia să-și petreacă timpul pe malul lacului la îndeletnicirea preferată. Mai multe căsuțe de lemn pot găzdui oaspeții care își doresc intimitate sau să se retragă de grupul său.  

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu