Restaurant Safari

phone +373 (67) 72-22-22

Restaurant Safari

Restaurant Safari ocupa o suprafața spațioasă, îngrijită, ce ne amintește de o mică grădină - cu alei curate și aranjamente florale. Restaurant Safari - Tot aici sunt amplasate foișoare-căsuțe. 

DESCRIERE

În total, sunt 7, fiecare în felul său diferită. Unul dintre aceste foișoare, mic și confortabil, este extrem de solicitat de tinerele cupluri îndrăgostite. Decorul sălilor din interiorul localului este format din zeci de colecții interesante, care ar putea fi privite ore întregi. Înainte de toate, remarc colecția de animale sălbatice împăiate - lupi, mistreți, cerbi, pisici sălbatice, rozătoare, crocodili.

Restaurant Safari

Chisinau - Orhei: 39,5 km 

Restaurant Safari este amplasat în afară orașului si cel mai interesant, că se află anume în acel loc minunat, în care automobilele fiind cu motorul oprit, în loc să alunece în vale - singure urcă la deal. Pe lângă aceasta, la Restaurant Safari sunt deschise două terase de tip deschis, cu o capacitate de 40 persoane, fiecare fiind perfectă pentru mici evenimente de vară. Cafe-Restaurant Safari dispune de trei săli, pentru 100, 35 și 8 persoane, dar și de o cramă.

Crama Restaurant Safari este un adevărat beci cu o mulțime de conserve de casă și colecție de vinuri. Apropo, Restaurant Safari are propria marcă de vinuri, care nu o singură dată a obținut premii la diverse concursuri și festivaluri de vin. În cramă pot fi organizate degustații de vinuri. Decorul sălilor din interiorul localului este format din zeci de colecții interesante, care ar putea fi privite ore întregi. Înainte de toate, remarc colecția de animale sălbatice împăiate: lupi, mistreți, cerbi, pisici sălbatice, rozătoare, crocodili. De asemenea, sunt colecțiile de păsări: fazani, bufnițe, păuni; și de insecte uscate: fluturi de diverse culori, păianjen tarntula, scorpion.

Pe lângă Restaurant Safari, aici găsiți o mulțime de blănuri de animale, precum și imaginile acestora: pe farfurii, timbre seci, pe broderii sau, pur și simplu, pe tablouri.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu