Restaurant Safari | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Restaurant Safari

Restaurant Safari este de asemenea și o cafenea. Este foarte frumos să fiți acolo primăvara, vara și la începutul toamnei. Aerul proaspăt, care vine dinspre pădurea din apropiere, rondourile mari cu flori dăruiește un sentiment de fericire.

DESCRIERE

Restaurant Safari

Chisinau - Orhei: 39,5 km 

Doar gândiți-vă, acum un complex minunat, imens și Restaurant Safari, unde puteți servi mâncăruri delicioase din bucătăria națională moldovenească, întotdeauna numai din cele mai proaspete produse, cumpărate de la oamenii ce le cresc de sine stătător, adică toată mâncarea este naturală. Dar, de fapt, cândva Restaurant Safari era o mică cîrciumă, snack-bar pentru călători, unde se servea doar frigărui, plăcinte, crenvurşti mici prăjite și jumări.

Trecând cu mașina și văzând acest loc, pur și simplu este imposibil de a rezista. Mâinile singure se întind, opresc motorul și, după cinci minute, îți dai seama că stai deja la masă și savurezi mâncăruri delicioase. Restaurant Safari are foișoare, care a primit deja propria sa atmosferă și istorie. De-a lungul timpului anume el a fost cel aleas de cupluri, pentru o întâlnire romantică și pentru propunerea mâinii și a inimii. Multe căsătorii au început anume în aceast foișor. Pe teritoriul restaurantului, chiar la intrarea sa există o parcare mare, unde vă puteți lăsa mașina fără a plăti. Restaurantul Safari deține un teritoriu mare, de-a lungul căruia sun împrăștiate cărări, care te conduc direct spre foișor.

Toate acestea reamintesc grădina unui palat. Atmosfera în Restaurant Safari o completează rondourile cu flori, care aduc un miros paradiziac. Fiecare foișor își are stilul său individual, iar oaspeții au dreptul să-și aleagă foișorul liber de care i-a plăcut. Tu și familia ta pur și simplu sunteți obligați de a vizita colţul zoologic local, unde sunt ținute atât păsările domestice cât și cele sălbatice.

De asemenea, acolo trăiește o familie minunată de căprioare. Mama, tata și puiul, cu ochii mari cafenii, nu vă vor lăsa indiferenți. Adesea, în restaurant își organizează sărbătorile cei, care vor să le sărbătorească în natură. Restaurant Safari special pentru astfel de cazuri are mai multe terase, fiecare cu o capacitate de 40 de persoane.

Ele sunt ideale pentru nunți, zile de naștere, petreceri corporative.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu