Restaurant Vatra Neamului

phone +373 (67) 72-22-22

Restaurant "Vatra Neamului"

Restaurantul ”Vatra Neamului” este cunoscut pe plan național în primul rând datorită bucătăriei, ospitalității și calității, care pentru noi este esențialul. 

DESCRIERE

Ne ghidăm după faptul că gătitul nu este numai o necesitate, dar și o artă. Iar atunci când gătitul este o artă, mâncatul devine o adevărată plăcere. Știți ce au în comun un bucătar și un poet? Răspunsul este - hrana. Poetul hrănește sufletul, iar bucătarul - corpul. De multe ori, un bucătar Vatra Neamului iscusit hrănește ambele.

Vatra Neamului

Chisinau str. Alexandru Puskin 20B

Vatra Neamului - Meniul nostru include o varietate mare de mâncăruri atât tradiționale, cât și europene: pește, carne, supe, ciorbe și bucate de post. Ambianța sălii antice vă predispune la meditație, la amintiri din alte vremuri, la un dialog perpetuu cu stră-străbunii noștri, care au contribuit la geneza neamului și a istoriei Moldovei. În această sală, clienţii au posibilitatea singuri să pârjolească o bucată de carne la focul pe cărbunii încinşi. Pe cale culinară vă oferim o călătorie imaginară în vremea lui Ştefan cel Mare şi Sfânt, domnitor al Moldovei (1457-1504), care a luptat pentru integritatea şi suveranitatea ţării. Dacă sufletul vă este obosit de politică, lăsați-i pe domnitori să-şi descâlcească încurcatele lor probleme şi veniți în Sala Clasică, unde veți da de cei pe care-i cunoașteți din copilărie.  

Aşezați-vă la o masă cu Eminescu şi Creangă, stați cu ei la un pahar de vorbă, gustați din minunatele plăcinte cu „poalele în brâu”, cum le-a botezat Creangă. În Sala Boierească Vatra Neamului veți da şi de alte nume sonore ale culturii noastre: „regele poeziei” - Vasile Alecsandri, „cuibul de înţelepciune” - Alexandru Donici, ultimul mare enciclopedist al Europei, basarabeanul nostru - B.P. Hașdeu. Vatra Neamului - Odihniti-va impreuna cu CASAMARE!

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu