Restaurant Vila Etnica | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Restaurant "Vila Etnica"

Complexul turistic " Vila Etnica" este o casă confortabilă, ospitalieră, în stilul unui conac vechi. În el puteți petrece atât o noapte în liniște, cât și te simți ca un cavaler din vechi timpuri, care s-a pomenit aici cu doamna sa.

DESCRIERE

Vila Etnica: Chişinău - Butuceni: 87 Km 

De asemenea, Vila Etnica este un eco-restaurant incomparabil "La Butuc", unde bucatele, care te vor face să te simți gurmand, pot fi numite cu siguranță un exemplu de hrană delicioasă și sănătoasă din produse naturale. Dar ce costă muzeul, situat în mai multe case originale, care constituie o bucățică de istorie și în care puteți vedea o mare colecție de artefacte.

Situat în cel mai pitoresc loc al Republicii Moldova, complexul turistic "Vila Etnica" se află în rezervația cu semnificație istorică și naturală, dar mai exact în Orheiul Vechi, în satul Butuceni

Vila Etnica Este alcătuit dintr-un complex comun muzeal în aer liber și există doar trei astfel de sate. Toate sunt protejate de stat din 1968. O mulțime de naționalități și triburi au traversat locurile între Marea Neagră și Munții Carpați, pe urmele lor vedem acum urme de așezări și tabere. Însuși "Vila Etnica" este situată chiar la marginea satului Butuceni. Pe terasele de diferite niveluri, întreaga sistemă a gândirii geniale a arhitectului atârnă deasupra dragonului adormit stâncos de pe malul abrupt al râului Răut. Timpul părea să fie oprit acolo.

Multe civilizații și-au lăsat amprenta în aceste locuri. Aceștia sunt și slavii și geto-dacii, precum și turcii, tătarii și strămoșii actualilor moldoveni.

Cu toate acestea, lumea înconjurătoare este încă la fel de liniștită, ca zborul norilor sau apele puternice ale râului Răut.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu