Beciurile Milestii Mici - Milestii Mici | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Beciurile Milestii Mici

Unul dintre cei mai buni producători de vinuri din Moldova este considerat "Beciurile Milestii Mici". Anume acest brand este ales de către cei mai celebri oameni de stat și de cultură.

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

Beciurile Milestii Mici: r-nul Ialoveni, s. Milestii Mici.   

Distanța: 25 km de or. Chişinău

Desigur, ei, Milestii Mici, aleg acest brand, deoarece este renumit în Europa, întrucît este inclus în Cartea Recordurilor Guiness. Beciurile Milestii Mici sunt considerate cea mai mare colecție de vinuri din întreaga Europă. 200 km de beciuri de vin ce includ 2 milioane de sticle marcate "Colectia de Aur".

Foarte mulți vin la acest depozit de vinuri Beciurile Milestii Mici. Există aici o aură romantică specială, vă coborâți la 85 metri în adâncime în galeriile calcaroase Beciurile Milestii Mici, și, acolo apar coridoare din anii '70, ce păstrează cele mai bune vinuri din Moldova și din multe alte țări din Europa. Aici sunt păstrate vinuri din soiurile care au crescut pe teritoriul Moldovei din 1968 până în 1991, în ele se simte gustul vinurilor antice, aristocratice, care au un buchet incredibil. Coridoarele "Beciurile Milestii Mici" cu o lungime totală de 200 km pot fi parcurse cu transportul. Aici vinurile sunt păstrate în condiții ideale, cu o temperatură de aproximativ 13 grade și o umiditate de 85% -95%

Veți putea degusta împreună cu CASAMARE vinuri de calitate superioară Beciurile Milestii Mici, iar ”Colecția de Aur” se completează în fiecare an, au apărut deja mărci noi, ”Aurio”, ”Pinot”, ”Trandafirul Moldovei”, ”Traminer”, ”Negru de Purcari”, ”Muscat”, ”Codru”, ”Feteasca”, ”Riesling” și multe altele.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu