Excursii in Moldova

phone +373 (67) 72-22-22

CATEGORII:
   Schitul ''ADORMIREA MAICII DOMNULUI '' ( Orheiul Vechi, Butuceni )         
   Mănăstirea Țîpova                                      
  Mănăstirea Saharna
       Distanta tur-retur: 260 km;
       Durata excursiei: 10 - 12 ore;
Milestii Mici
       raionul Ialoveni, localitatea Mileștii Mici
  25 km de or.Chişinău
      35 min pînă la vinărie
      1,5-2 ore durează excursia
Kayak-Kanoe - un sport unical, cu adrenalină maximă, emotii de nedescris și senzația de evadare într-un spațiu diferit. Vă oferim turul de navigație cu distanța de 30 km din comuna Ustia (Damba Dubăsari) spre Vadul lui Vodă (plaja). Programul propus este o zi cu kayakul pe rîul Nistru - excelent pentru relaxarea mușchilor și limpezirea gîndurilor. Vom petrece timpul plăcut și foarte degajat de viața urbană.
Vă invităm să fiți turiștii noștri în capitala Moldovei – orașul cu un bogat patrimoniu arhitectural. Ne vom delecta cu istorii urbane a celor mai vechi și impresionante clădiri și ne vom răsfăța în unul din cele mai reprezentative restaurante, pentru a savura din bunătățurile naționale.
TRASEU:  Arcul de Triumf - Biserica Schimbarea la Față a Mîntuitorului - Președenția Republicii Moldova - Monumentul lui Ștefan cel Mare - Aleea Clasicilor - Complexul Memorial Eternitate - Biserica Acoperămîntul Maicii Domnului (Mănăstirea Mazarachi) - Circ
Una din destinațiile cele mai potrivite pentru a merge pe jos pași nenumărați este regiunea Orheiul Vechi. Aici găsim o natură bogată, un defileu extraordinar, stîncos, cu multe coline – ceea ce ne va impulsiona să avem energia necesară și a fi în formă. Această zonă este apreciată la maxim – fapt pentru care vă invitam într-o excursie nemaipomenită prin peisaje orheiene.
    Mănăstirea Hîncu        
   Mănăstirea Condrița
   Mănăstirea Căpriana     
          Distanta tur-retur: 180 km;
          Durata excursiei: 6 - 8 ore;
        or. Cricova, str. Ungureanu 1
   13 km de or.Chişinău
       20 min pînă la vinărie
        1,5-2 ore durează excursia
Cea de-a II-a rută este una deosebită, pentru că traseul de navigație cuprinde un spațiu foarte pitoresc. Distanța propusă este de 30 km, cu pornire din comuna Saharna - Țîpova - Lalova. Programul propus este o zi cu kayakul pe rîul Nistru - excelent pentru relaxarea mușchilor și limpezirea gîndurilor. Vom petrece timpul plăcut și foarte degajat de viața urbană.
Traseul Saharna – Țipova întins pe o suprafață teritorială impresionantă ascunde în sine bătrînul Nistru, Ocolul silvic Rezina, satul Saharna și Mănăstirea ei, alături de cascade, Talpa Maicii Domnului, rîulețul, peșteri și versanții din pădure. Cel de-al 2-lea traseu propus are ca destinație această zonă mirifică. Aici istoria păstrează tăcerea și misterul sfînt al mănăstirilor rupestre, iar bisericile așteaptă cu nerăbdare să fie vizitate și apreciate la justa valoare. 
   Mănăstirea Frumoasa    
  Mănăstirea Hârbovăț 
  Mănăstirea Răciula        
 Mănăstirea Hârjauca
       Distanta tur- retur: 190 km;
       Durata excursiei: 8 - 10 ore;
       raionul Ștefan Vodă, localitatea Purcari
   120 km de or.Chişinău
      1,5 ore pînă la vinărie
      2,5-3 ore durează excursia
În cea de-a III-a rută propusă - Vă invităm spre tura de navigație cu distanța de 25 km, din comuna Viscauti - Oxentea – Molovata Veche. Programul propus este o zi cu kayakul pe rîul Nistru - excelent pentru relaxarea mușchilor și limpezirea gîndurilor. Vom petrece timpul plăcut și foarte degajat de viața urbană.