phone +373 (67) 72-22-22

CATEGORII:
Vă invităm să fiți turiștii noștri în capitala Moldovei – orașul cu un bogat patrimoniu arhitectural. Ne vom delecta cu istorii urbane a celor mai vechi și impresionante clădiri și ne vom răsfăța în unul din cele mai reprezentative restaurante, pentru a savura din bunătățurile naționale.
TRASEU:  Arcul de Triumf - Biserica Schimbarea la Față a Mîntuitorului - Președenția Republicii Moldova - Monumentul lui Ștefan cel Mare - Aleea Clasicilor - Complexul Memorial Eternitate - Biserica Acoperămîntul Maicii Domnului (Mănăstirea Mazarachi) - Circ
Vă invităm să fiți turiștii noștri spre vizitarea frumuseții naturii orheiene, în comuniune cu locașurile sfinte și desigur, spre inegalabilul și cel mai important sit cultural - Complexul Orheiul Vechi. La întoarcere vom admira tradițiile Vinăriei Cricova, cu doza plină de mîndrie națională.
TRASEU:  Chișinău - Mănăstirea Curchi - Orheiul Vechi - Cetatea Orhei - Pensiunea Butuceni - Vinăria Cricova - Chișinău 
Vă invităm să fiți turiștii noștri spre paradisul cascadelor și defileelor mănăstirilor Saharna și Țipova – cuprinse de jur împrejur de un anturaj molipsitor de verde. Ne vom delecta cu bunătățuri naționale din pensiunea agro-turistică din Lalova.
TRASEU:  Chișinău - Mănăstirea Saharna – Mănăstirea Țîpova - Cascadele – Pensiunea Hanul lui Hangan - Chișinău 
Vă invităm să fiți turiștii noștri spre Zona raionului Călărași – foarte bogată în atracții turistice, nu doar pentru amatorii de tradiții, dar și pentru oaspeții internaționali. Ne vom delecta cu bunătățuri naționale în cadrul popaselor la case-muzee și veți fi surprinși cu surprize în cadrul unui masterclass de excepție.
TRASEU:  Chișinău - Mănăstirea Frumoasa – Manastirea Raciula - Mănăstirea Hârbovăț - Mănăstirea Hârjauca – popas la „Casa Mierii” – “Casa Părintească” - atelierul meșterului popular Vasile Gonciari -  Chișinău 
Vă invităm să fiți turiștii noștri spre inima Codrilor, în comuniune cu lacașurile sfinte și desigur, spre Colecția de aur a vinăriei Mileștii Mici. Aici vom admira tradițiile vitivinicole, cu oaza de emoții și mîndrie națională.
TRASEU:  Chișinău - Mănăstirea Hîncu - Mănăstirea Căpriana - Muzeul ''Codrii''- Mileștii Mici - Chișinău