Traseu turistic Colecția De Aur Guiness Book Records

phone +373 (67) 72-22-22

Traseu turistic ''Colecția De Aur Guiness Book Records''

Vă invităm să fiți turiștii noștri spre inima Codrilor, în comuniune cu lacașurile sfinte și desigur, spre Colecția de aur a vinăriei Mileștii Mici. Aici vom admira tradițiile vitivinicole, cu oaza de emoții și mîndrie națională.

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

TRASEU:  Chișinău - Mănăstirea Hîncu - Mănăstirea Căpriana - Muzeul ''Codrii''- Mileștii Mici - Chișinău

Tematica excursiei: cultură și tradiții vitivinicole. Scopul excursiei: cunoașterea patrimoniului natural și religios, informarea turiștilor despre istoria viticulturii și a vinificației naționale, realizările obținute în sectorul vitivinocol, utilaje folosite, procese tehnologice de prelucrare si fermentare a strugurilor, cultura consumului și proprietățile benefice ale vinului. Programul excursiei include: vizitarea Mănăstirii Hîncu, Mănăstirea Căpriana - una din cele mai vechi mănăstiri, Muzeul ''Codrii' din cea mai mare rezervație științifică ''Codrii'', cramele Combinatului de Vinuri de Calitate ''Mileștii Micii''.

Complexitatea traseului: deplasare cu transport. Nu există grad sporit de complexitate. Se va parcurge pe jos o distanță nesemnificativă. Vestimentație: nu este necesar echipament special. Pentru crama ''Mileștii Mici”, unde temperatura medie anuală este de 12-14 grade, este necesar de avut îmbrăcăminte călduroasă și încălțăminte comodă. Alimentație: prânz sau cină în incinta cramei ''Mileștii Mici”, degustare de vinuri ordinare și de colecție, meniu pescăresc în incinta Complexului Turistic ''Costești''.  

Oferta echipei CASA MARE include:   *Transport Tur-Retur (autocar, minibus, autoturism); *Ghid; *Alimentație (la solicitare); 

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu