Rafting cu kayakul

phone +373 (67) 72-22-22

Rafting cu kayakul

CATEGORII:
Kayak-Kanoe - un sport unical, cu adrenalină maximă, emotii de nedescris și senzația de evadare într-un spațiu diferit. Vă oferim turul de navigație cu distanța de 30 km din comuna Ustia (Damba Dubăsari) spre Vadul lui Vodă (plaja). Programul propus este o zi cu kayakul pe rîul Nistru - excelent pentru relaxarea mușchilor și limpezirea gîndurilor. Vom petrece timpul plăcut și foarte degajat de viața urbană.
Cea de-a II-a rută este una deosebită, pentru că traseul de navigație cuprinde un spațiu foarte pitoresc. Distanța propusă este de 30 km, cu pornire din comuna Saharna - Țîpova - Lalova. Programul propus este o zi cu kayakul pe rîul Nistru - excelent pentru relaxarea mușchilor și limpezirea gîndurilor. Vom petrece timpul plăcut și foarte degajat de viața urbană.
În cea de-a III-a rută propusă - Vă invităm spre tura de navigație cu distanța de 25 km, din comuna Viscauti - Oxentea – Molovata Veche. Programul propus este o zi cu kayakul pe rîul Nistru - excelent pentru relaxarea mușchilor și limpezirea gîndurilor. Vom petrece timpul plăcut și foarte degajat de viața urbană.