Grotele de la Branzeni | CasaMare
  • ban 4

  • ban 4

  • ban 12

Grotele de la Branzeni

În Moldova, există un număr mare de monumente naturale și obiective turistice. Una dintre ele sunt Grotele din Brânzeni. O mare parte dintre acestea sunt peșterile și grotele - Grotele de la Branzeni.

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

În partea de nord a țării există un mic rau Racovăț, care are pur și simplu o bogăție naturală incredibilă - o stâncă uriașă, împînzită cu grote. Grotele din Brânzeni sunt înconjurate din toate părțile de recife, unele dintre ele ajungând la o înălțime de 210 de metri.

Pajiști înfloritoare, pline de flori, cântarea păsărilor ca în paradis, roci maiestuoase și recife, și grote misterioase - este zona Grotele de la Branzeni. Mulți sunt uimiți de volumul creațiilor create de natură și, prin urmare, ei, arheologii, ecologiștii, paleontologii, oamenii de știință și pur și simplu călătorii tind să ajungă la Grotele de la Branzeni.

Cel mai înalt loc din Brânzeni se numește "Stânca Morii". La înălțimea zborului păsărilor, fiecare va putea vedea grotele, câmpurile, stâncile, sub cerul albastru, înnorat, cu iarbă verde aprinsă și suculentă. „Stânca Morii“ - o peșteră, unde puteți examina mai amănunţit detaliile civilizațiilor din trecut: epoca de bronz, era neolitică... Istoricii se mândresc de locul ”Grotele de la Branzeni” și este ca un muzeu sub cerul liber.

Turiștii, oricare doritor, locuitorii țării, cercetătorii, împreună cu CASAMARE.MD se pot scufunda în lumea trecutului, în Grotele de la Branzeni, să se uite la schelete, unelte de muncă, să afle cum trăiau strămoșii și poate dupî aceasta îi va înțelege.

Grotele de la Branzeni - priveliști minunate și peisaje incomparabile!

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu