Vinarii in Moldova

phone +373 (67) 72-22-22

Beciurile de vin (Vinarii in Moldova)

CATEGORII:

Cramele "Cricova" reprezintă o perlă a vinificației Moldovei cu Colecțiile sale Naționale și camerele de degustare. Galeriile "Cricova" se întind pe o lungime de peste 120 km. 

Galeriile Vinăriei "Purcari" au adunat o colecție de "vinuri de elită". Vinăria a câștigat premii mari la concursuri internaționale, de prestigiu. 

Combinatul de Vinuri "Mileștii Mici" se identifică prin calitatea și rafinamentul vinurilor - fapt pentru care și-a ocupat locul bine meritat în programele turistice ale statului. 

În inima Moldovei, se află renumitul "Chateau Cojușna". Vă invităm aici să descoperiți tainele procesului de producere a vinurilor și divinurilor, precum și să admirați frumusețea beciurilor în care se păstrează colecțiile celor mai renumite vinuri produse de „MIGDAL-P” S.A.

Compania ÎM "Chateau Vartely" SRL este un producător de vinuri de înaltă calitate din cele mai bune specii europene de struguri, cultivate în zonele centrale şi sudice ale ţării. 

Pivnițele Brănești reprezintă una din cele mai mari vinării și combinate de vinificatie din Republică. Sunt situate într-o zonă frumoasă de padure, pe coasta Orheiului Vechi. Pivnițele se întind pe o distanță de 58 km la o adîncime de 60 m sub pămînt și au o suprafață de 75 ha.