Beciurile Purcari

phone +373 (67) 72-22-22

Beciurile "Purcari"

Galeriile Vinăriei "Purcari" au adunat o colecție de "vinuri de elită". Vinăria a câștigat premii mari la concursuri internaționale, de prestigiu. 

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

Băuturile de aici ating noblețe, maturitate - aroma perfectă pentru a cuceri inimile oamenilor. Galeria de vin fаrmecă pe fiecare prin sticlele bine îngrijite, estetice, acoperite cu fir subțire de praf nobil. Ansamblul arhitectural unic, creat în stilul întreprinderilor vinicole din Franța creează un cadru plăcut pentru a savura ''Legenda turnată în sticlă''.    

r-nul Ștefan Vodă, s. Purcari.     

Distanța: 130 km de or. Chişinău

Celebrul chateau în stil francez - Purcari - a fost înființat în anul 1827, pe fostele meleaguri ale Mănăstirii Afono-Zagraf.  Galeriile de aici au adunat o colecție de cele mai bune vinuri, unele datează din perioada anilor 1948. În conac și în sala de degustare amenajată în stilul unui decor regal, veți putea degusta minunatele vinuri de Purcari.

Atmosfera conacului și magia sa cucerește adevărații cunoscători de calitate ce vor degusta vinurile. În vinărie veți vedea beciurile unde, în butoaie franceze de stejar, sunt păstrate vinurile de calitate, dar și astfel de cupaje rafinate precum Roșu de Purcari și Negru de Purcari. Descoperiți întreg procesul de producție a vinurilor de top, precum și modernele tehnologii de producție, de maturare și păstrare a vinurilor, beciurile vechi și sala de degustare. Pe teritoriul vinăriei își etalează frumusețe un restaurant cu specific tradițional. Toate dorințele culinare îndrăznețe vor fi realizate de șeful de prima clasă al restaurantului.

Într-o atmosferă unică de aristocrație, la sunetul melodios al trosniturilor în șemineu, veți fi servit cu preparatele pregătite special pentru dvs. Vă invităm să vă delectați cu o degustare profesională și cu o masă de prânz într-o atmosferă plăcută în complexul Purcari.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu