Beciurile Chateau Vartely

phone +373 (67) 72-22-22

Beciurile ''Chateau Vartely''

Compania ÎM "Chateau Vartely" SRL este un producător de vinuri de înaltă calitate din cele mai bune specii europene de struguri, cultivate în zonele centrale şi sudice ale ţării. 

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

"Chateau" în lexicul vinificatorilor moderni este un teritoriu pe care un singur proprietar înfăptuieşte întreg ciclul de producere al vinului – de la cultivarea strugurilor, pînă la îmbuteliere. Doar în aşa mod, consideră francezii, se poate garanta calitatea produsului, avînd cantităţi reduse. 

Chateau Vartely: or. Orhei, str. Eliberării 170/B.  

Distanța: 45 km la nord de or. Chişinău

Compania "Chateau Vartely" - este o întreprindere tînără de vinificaţie, dar cu evoluție în calitate. Este situată în zona Orheiului, unde mai trăiesc şi astăzi tradiţiile bogate de cultivare a viţei-de-vie şi de producere a "băuturii zeilor". Speciile europene clasice de viţă-de-vie sunt cultivate aici cu succes și oferă în fiecare an o recoltă valoroasă de vinuri: Roşii seci – Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Pinot Gris, Chardonnay, Traminer, Sauvignon, Feteasca. În decursul ultimilor ani, vinurile produse de Chateau Vartely, şi-au găsit un număr considerabil de amatori în toate colţurile lumii. Acest prestigiu este demonstrat prin volumul exporturilor în ţări ca: SUA, Franţa, Germania, Belgia, Olanda, Norvegia, Polonia, Slovacia, Cehia, China, România, Ucraina, Kazakhstan şi Kîrghizstan. Orice dezvoltare se face de-a lungul timpului. Compania “Chateau Vartely” are trei direcţii strategice de dezvoltare: calitatea superioară, atitudinea deosebită faţă de clienţi și parteneri, păstrarea şi dezvoltarea tradiţiilor. oferă tot ce este mai bun din tradiţiile seculare, punînd accent, în primul rînd, pe calitatea produsului natural.  

Chateau Vartely dispune de 12 numere de hotel, frumos amenajate, în nuanţe elegante de pastel, care crează o atmosferă armonioasă. Numerele sunt echipate cu toate atributele necesare unui voiajor modern: mobilă confortabilă, funcţională, climatizor, TV, accesorii de igienă personală, halat de baie. Deasemenea, vă puteţi întări sănătatea în sauna confortabilă la Chateau Vartely, să jucaţi billiard sau narde cu prietenii. Pentru amatorii de singurătate, casele sunt protejate cu frumoase ziduri din piatră, cu curte interioară cu flori şi terasă, unde veţi putea savura peisajele minunate şi cafeaua de dimineaţă. În prima căsuţă se află recepţia, sauna şi billiardul. A doua şi a treia căsuţă: 4 camere, terasă, dormitor cu pat dublu, baie cu cabină de duş, mobilă moale, televizor şi toate atributele necesare.

A patra casă(Vip) Chateau Vartely: casă cu două nivele, cu mansardă şi balcoane, patru numere cu două camere, mobilă moale, două băi, cămin, home cinema.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu