• ban 1

  • ban 1

  • ban 1

CATEGORII:

Pe traseul naţional Chişinău-Orhei, întîlnim un complex impresionant “International Park”. Restaurantul este deschis pentru orice vizitator în căutarea unui refugiu tonifiant şi reconfortant.

Baza de odihnă  "Saint-Tropez" este o zonă închisă si păzită, locație foarte liniștită. Atmosfera magică a centrului de recreare "Saint-Tropez", vă va atrage din nou și din nou în acest loc minunat de neuitat. 

Sanatoriul ''Struguraș'' este situat într-un parc pitoresc pe malul stâng al râului Nistru, în raionul Dubăsari. 

Complexul turistic " Vila Etnica" este o casă confortabilă, ospitalieră, în stilul unui conac vechi. În el puteți petrece atât o noapte în liniște, cât și te simți ca un cavaler din vechi timpuri, care s-a pomenit aici cu doamna sa.

Zonă de agrement “International PARK”  este reprezentata de un Complex Hotelier şi Restaurant, amplasata intr-un cadrul pitoresc ce  predispune spre sentimentul  libertăţii şi al comuniunii cu natura-mamă.

Este unicul centru curativ specializat în terapie cu RADON din Moldova. Apa termală, baia de aburi şi parcul imens din incinta institutiei sunt 3 elemente curative, care sunt combinate în cadrul acestei stațiuni balneare.


 

Toți cei, ce vor să se odihnească în Moldova conform clasei superioare este obligat să viziteze baza de odihnp Complexul Odiseu. Ea vă invită să admirați țara însorită chiar pe malul râului Nistru, în zona de lângă parc.

Fazanul Argintiu se afla la 92 km de Chisinau, in satul Gradinita, raionul Causeni. În Moldova, ca şi în majoritatea ţărilor europene, există tradiţii de vînătoare străvechi. 

Sanatoriului ''Nufărul Alb'' din Cahul este o staţiune de îngrijire a sănătăţii, modernă şi a cărei faimă a trecut de mult timp hotarele Moldovei. 

Complexul turistic "La Costesti" este principalul punct de atracție cel constituie lacul Costești, pe malul căruia s-a si dezvoltat complexul nostru. 

Complexul turistic F'Estival este o stațiune deosebit de pitorească, pentru orice amator de natură vie și aer proaspăt în Codrii Călărașilor. 

Imensul Sanatoriul Codru, care încântă oaspeții cu frumoasele sale peisaje, vindecă nu numai cu priveliștea.