• ban 1

  • ban 1

  • ban 1

CATEGORII:

Pe traseul naţional Chişinău-Orhei, întîlnim un complex impresionant “International Park”. Restaurantul este deschis pentru orice vizitator în căutarea unui refugiu tonifiant şi reconfortant.

Baza de odihnă  "Saint-Tropez" este o zonă închisă si păzită, locație foarte liniștită. Atmosfera magică a centrului de recreare "Saint-Tropez", vă va atrage din nou și din nou în acest loc minunat de neuitat. 

Complexul turistic " Vila Etnica" este o casă confortabilă, ospitalieră, în stilul unui conac vechi. În el puteți petrece atât o noapte în liniște, cât și te simți ca un cavaler din vechi timpuri, care s-a pomenit aici cu doamna sa.

Sanatoriul ''Struguraș'' este situat într-un parc pitoresc pe malul stâng al râului Nistru, în raionul Dubăsari. 

Zonă de agrement “International PARK”  este reprezentata de un Complex Hotelier şi Restaurant, amplasata intr-un cadrul pitoresc ce  predispune spre sentimentul  libertăţii şi al comuniunii cu natura-mamă.

Este unicul centru curativ specializat în terapie cu RADON din Moldova. Apa termală, baia de aburi şi parcul imens din incinta institutiei sunt 3 elemente curative, care sunt combinate în cadrul acestei stațiuni balneare.


 

Toți cei, ce vor să se odihnească în Moldova conform clasei superioare este obligat să viziteze baza de odihnp Complexul Odiseu. Ea vă invită să admirați țara însorită chiar pe malul râului Nistru, în zona de lângă parc.

Complexul turistic F'Estival este o stațiune deosebit de pitorească, pentru orice amator de natură vie și aer proaspăt în Codrii Călărașilor. 

Fazanul Argintiu se afla la 92 km de Chisinau, in satul Gradinita, raionul Causeni. În Moldova, ca şi în majoritatea ţărilor europene, există tradiţii de vînătoare străvechi. 

Complexul turistic "La Costesti" este principalul punct de atracție cel constituie lacul Costești, pe malul căruia s-a si dezvoltat complexul nostru. 

Sanatoriului ''Nufărul Alb'' din Cahul este o staţiune de îngrijire a sănătăţii, modernă şi a cărei faimă a trecut de mult timp hotarele Moldovei. 

"Sky Land"Camping & Resort cuprinde o zonă de agrement tip european, cu o gamă largă de servicii. Muzica de fundal plăcută din campus, în armonie cu ciripitul păsărilor și foșnetul pădurii, murmurul izvoarelor, iluminatul decorative cu lampioane creează atmosfera de odihnă la cel mai înalt nivel.