Agro-pensiuni | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Agro-pensiuni

CATEGORII:

''Fata Morgana!'' – anume acestea sunt cuvintele pe care le-a rostit cândva Christopher Columbus, marele navigator și ce mai curajos călător, care a plutit în întâmpinarea "noii lumi" și căruia nu-i era frică de nici o greutate.

Vizitând cele mai populare mănăstiri, ce se află printre stânci, Țipova și Saharna, cu siguranță ar trebui să vizitați și Pensiunea turistica Hanul lui Hanganu.

Pensiunea agro-turistică „Casa Mierii” -  este un întreg regat. Angajații vor petrece cu plăcere o mulțime de excursii la Casa Mierii, veți vedea albinele ce forfotesc încolo şi încoace, o grădină imensă și o Casă mare de Miere, în care este păstrată toată mierea colectată.

Localitatea, unde se află minunata Pensiunea agroturistica Butuceni, ce deschide ospitalier ușile pentru oaspeții săi, este foarte pitorească. 

Pensiunea Frapat se află în raionul Criuleni. Acestui loc rustic din mijlocul naturii nu-i lipsește comfortul, e retras dar în același timp foarte apropiat de Chisinău. 

Pensiunea Hanul lui Vasile - o combinație extraordinară a tuturor viselor - vegetaţie exuberantă verde-aprinsă, flori de culori și specii incredibile, aer curat, șoapta liniștită a havuzurilor și a râurilor, oază sau rai.

Pensiunea „Vacanța della nonna" - staţiune balneară pentru relaxare în sânul naturii, departe de agitaţia oraşului, situată în mijlocul pădurii, pe teritoriul de odihnă şi agrement de la Vadul lui Vodă.

Situata in inima stâncilor, imaginea pensiunii turistice creeaza o atmosfera istorica, frumuseţea naturii si ospitalitatea gazdelor, creaza momente de linişte sufleteasca si revelaţie spirituala. 

Pensiune de elita cu o denumire impunatoare "Turnul Alb" - va promite un sejur perfect, intr-un decor rustic ce la sigur veti uita de aglomeratia orasului si rutina zilnica. 

Agro-pensiunea „Casa de sub Stâncă” oferă posibilitatea turiştilor străini şi celor autohtoni să petreacă un sejur de neuitat într-o ambianţă rustică cu bucate tradiţionale şi multă voie bună.

''Casa din Lunca'' este prima pensiune rurală,construita in 2002 din satul Trebujeni, Orhei, amplasată în inima rezervaței naturale Trebujeni - zona cea mai populată din republică. Tot aici suntem invitați spre vizita complexului muzeistic Orheiul Vechi.

Muzeul in AgroPensiunea Casa Parinteasca este situat într-o casă țărănească obișnuită din secolul 20 în satul Palanca, nu departe de satul Hârjauca, unde fiecare poate vizita mănăstirea bărbătească.

 

Agro-pensiuni din Moldova oferă tuturor doritorilor oportunitatea odihnei bine echipate în culori naționale. Aceste servicii turistice confortabile și bine amenajate sunt capabile să satisfacă o varietate de preferințe într-o modalitate confortabilă și utilă de a petrece timpul. Alăturara neobișnuită la cultura locală și tradițiile populare acordă cea mai mare influență binefăcătoare asupra tuturor celor care aleg odihna într-o agro-pensiuni. Atmosfera confortabilă casnică, aerul curat îmbătător, felurile de mâncare naționale delicioase și cele mai bune vinuri locale vor deveni tovarășii voștri adevărați pe tot parcursul vacanței!

Vilegiaturiștilor li se oferă o varietate de opțiuni pentru satisfacerea completă și eficientă a propriilor interese. Specialiștii CASAMARE vor potrivi pentru Dumneavoastră opțiuni excelente pentru vânătoarea de succes și pentru pescuitul reușit, ocupații sportive și solitudine confortabilă, o mulțime de programe de excursie și culturale. Pentru mulți, odihna în agro-pensiuni este singura modalitate de a scăpa de problemele de zi cu zi extrem de repede și eficient. Doritorilor de a-și continua activitatea în condiții mai confortabile, agro-pensiuni oferă camere cu infrastructura necesară. Cele mai bune opțiuni de recreere în agro-pensiuni vor fi oferite în compania CASAMARE.