Agro-pensiunea Casa de sub Stîncă
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Agro-pensiunea ''Casa de sub Stîncă''

Agro-pensiunea „Casa de sub Stâncă” oferă posibilitatea turiştilor străini şi celor autohtoni să petreacă un sejur de neuitat într-o ambianţă rustică cu bucate tradiţionale şi multă voie bună.

REZERVARE

DESCRIERE

Pensiunea este a 11-a casă de la începutul comunei, situată chiar sub stânca Orheiană - ceea ce trezeşte şi mai mult interesul vizitatorilor.

Chişinău - Trebujeni (Orheiul Vechi ): 50 km  

Aici turiştii au unica posibilitate de a descoperi farmecul vieţii de la ţară - cu datini, tradiţii şi obiceiuri păstrate. Este o gospodărie cu un potenţial turistic dezvoltat.

Astfel, aici vom vedea: - O casă separată pentru cazare şi masă pentru turişti (turiştii pot servi masa în sufragerie sau la una din cele două terase); - dormitoare (a câte dou[ locuri fiecare); - sufragerie;  bucătărie;  - 2 Beciuri,  - 2 Terase de vară, - garaj; - O grădină cu pomi şi flori în faţa casei şi una situată pe malul râului Răut; La poarta gospodăriei se află o fântână cu apă de izvor clasificată ca cea mai bună din sat.  

Alimentarea oaspeţilor este conform bucătăriei tradiţionale moldoveneşti specifice zonei – zeamă de pui cu tăiţei, sarmale, plăcinte, mămăligă brânză şi smântână, friptură din carne de porc, salate din legume şi desigur oaspeţii pot savura deliciul vinurilor moldoveneşti.  

 

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu