Baze de odihnă | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Baze de odihnă în Moldova

CATEGORII:

Baza de odihnă  "Saint-Tropez" este o zonă închisă si păzită, locație foarte liniștită. Atmosfera magică a centrului de recreare "Saint-Tropez", vă va atrage din nou și din nou în acest loc minunat de neuitat. 

Zonă de agrement “International PARK”  este reprezentata de un Complex Hotelier şi Restaurant, amplasata intr-un cadrul pitoresc ce  predispune spre sentimentul  libertăţii şi al comuniunii cu natura-mamă.

Toți cei, ce vor să se odihnească în Moldova conform clasei superioare este obligat să viziteze baza de odihnp Complexul Odiseu. Ea vă invită să admirați țara însorită chiar pe malul râului Nistru, în zona de lângă parc.

Complexul turistic F'Estival este o stațiune deosebit de pitorească, pentru orice amator de natură vie și aer proaspăt în Codrii Călărașilor. 

"Sky Land"Camping & Resort cuprinde o zonă de agrement tip european, cu o gamă largă de servicii. Muzica de fundal plăcută din campus, în armonie cu ciripitul păsărilor și foșnetul pădurii, murmurul izvoarelor, iluminatul decorative cu lampioane creează atmosfera de odihnă la cel mai înalt nivel.

Рe tot parcursul anului baza de odihnă Green Park vă propune să vizitaţi vile confortabile cu atmosferă de casă, care sunt amplasate în apropierea râului Nistru. Va veti bucura imens de tare datorita comfortului, detaliului suprem in toate detaliile.

Complexul rustic "IT - Relax" - un centru de reabilitare şi odihnă unic în felul său, corespunde standardelor europene, este situat în zona de odihnă Vadul-lui-Vodă la doar 63 metri de la malul Nistrului. 

Amplasata in parcul Nistrean din Vadul lui Voda, baza de odihna “Vacanza” va ofera toate conditiile pentru petrecerea timpului liber cu familia sau prietenii. 

Bine ati venit in mini-hotelul Nick House! Anume la Noi va puteti bucura de odihna in Vadul lui Voda, in confort si la cele mai accesibile preturi! 

Va invitam la una dintre cele mai frumoase locuri din Republica Moldova - La Horești, care este o adevarata baza pentru relaxare. 

 

Odihna în locurile turistice protejate din Moldova vă permite să restabiliți la maximum tonusul vital, îndepărtându-te de problemele vieții de zi cu zi. Situate în cele mai pitorești locuri, bazele de odihnă locale contribuie la o relaxare excelentă în condiții de liniște sufletească de liniște și stare de repaus confortabilă. Aerul curat, atmosfera senină și frumusețea primordială a peisajelor locale influențează organismul mai bine decât orice medicament!

Infrastructura modernă și echiparea tehnică a bazelor de odihnă din Moldova contribuie la odihnă într-o atmosferă confortabilă și obișnuită. Mâncărurile și băuturile naționale, programele de excursii cognitive, diverse manifestări și oportunități de solitudine personală, sunt selectate pentru fiecare strict individual. Și cu toate acestea, odihna în Moldova nu este deloc costisitoare!

În Moldova, bazele de odihnă pot fi alese luînd în considerare o mulțime de dorințe. Și adepților odihnei active, și fanilor locurilor turistice și de cult, și amatorilor de a petrece timpul liniștit, portalul CASAMARE va oferi cele mai bune soluții. Sunați la specialiștii noștri, și veți avea disponibile bazele de odihnă din Moldova în deplină conformitate cu preferințele dvs.!