Complexul IT – RELAX
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Complexul ''IT – RELAX''

Complexul rustic "IT - Relax" - un centru de reabilitare şi odihnă unic în felul său, corespunde standardelor europene, este situat în zona de odihnă Vadul-lui-Vodă la doar 63 metri de la malul Nistrului. 

REZERVARE

DESCRIERE

Este un loc ideal pentru întâlniri de afaceri sau pur şi simplu recreere plăcută în jurul familiei sau alături de prieteni apropiaţi.

Chisinau - Vadul lui Voda: 19 km

Centrul de reabilitare şi agrement "IT - RELAX" este un loc ideal pentru a petrece o vacanţă de neuitat.

Centrul nostru dispune de complex hotelier pentru 140 persoane cu apartamente de 1, 2 odăi sau pentru familie. Camere confortabile şi moderne, cu balcon şi baie, aer condiţionat, frigider, telefon şi televizor. Centrul oferă oaspeţilor săi terasă şi bazin la aer liber. Camerele moderne si confortabile, cu baie si balcon sint dotate cu telefon, aer conditionat, frigider, TV. Hotelul pune la oaspetilor si prietenilor sai o terasa si o piscina la aer liber. Acesta este locul ideal pentru întîlniri de afaceri cît şi pentru odihnă relaxantă în cercul prietenilor şi al familiei. Centrul de reabilitare şi agrement "IT - RELAX" dispune de restaurant, sală de conferinţe amenajată la cele mai înalte standarde (sistem pentru traduceri sincrone, videoproiector, ectran, sistemul audio, Internet Wi-Fi). Personalul nostru bine pregătit vă asigură succes în organizarea diverselor evenimente, training-uri, summit-uri, recepţii şi şedinţe.

Spre atenţie Dumneavostră - un complex sportiv-recreativ (corturi de tenis şi volei, biliard şi fitnes), iar copiii vor avea plăcere de a se distra pe terenul "lumea copiilor".

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu