Baza de odihnă Saint-Tropez
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Baza de odihnă ''Saint-Tropez''

Baza de odihnă  "Saint-Tropez" este o zonă închisă si păzită, locație foarte liniștită. Atmosfera magică a centrului de recreare "Saint-Tropez", vă va atrage din nou și din nou în acest loc minunat de neuitat. 

REZERVARE

DESCRIERE

Uneori fiecare din noi are o mare dorință să uite de viața agitată orășenească, ritmul obositor al orașului mare, să se relaxeze trupește și sufletește și pur și simplu să savureze toată frumusețea naturii în cercul celor apropiați.

Este situată într-o stațiune balneară, un loc pitoresc, la Vadul lui Vodă, la 500 de metri de Nistru. Aici se ofera cu plăcere o cazare confortabilă cu toate facilitățile pentru odihna a 2 persoane. La dispozitie se pun 10 camere private. Toate camerele sunt dotate cu un pat dublu, o baie cu duș, și un televizor ). Parcarea este gratis. La dispozitia clienților noștri stă o piscină minunată cu șezlonguri pentru adulți și o piscină pentru copii pentru oaspeții noștri mai mici. Desigur nu fiecare are oricând posibilitate de a pleca pe o vacanță lungă in străinătate, de aceea o soluție foarte bună va fi centrul de recreare "Saint-Tropez''.

Noua bază de odihnă este situată într-o stațiune balneară, un loc pitoresc din Vadul lui Voda. Alimentarea la centrul de recreere "Saint-Tropez" este organizată în mod independent la discreția clienților. Pe teritoriul este prevăzută o zonă mare de bucătărie utilată cu tot ce este necesar pentru gătitul confortabil.

De asemenea, avem la baza de odihnă foișoare până la 12 persoane, terase sub baldachin. Atmosfera magică a centrului de recreare "Saint-Tropez", vă va atrage din nou și din nou în acest loc minunat de neuitat. In camere: WC, baie cu duș; Televiziune prin satelit; Mangal, grătare pentru frigărui; Piscină mare, piscină pentru copii  ;

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu