Baza de odihna VACANZA
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Baza de odihna ''VACANZA''

Amplasata in parcul Nistrean din Vadul lui Voda, baza de odihna “Vacanza” va ofera toate conditiile pentru petrecerea timpului liber cu familia sau prietenii. 

REZERVARE

DESCRIERE

Pensiunea are o capacitate de cazare de 50-60 persoane. Dintre pensiunile din Vadul lui Voda, va invitam la “Vacanza” Vadul lui Voda pentru a avea parte de o atmosfera relaxanta.

Chisinau - Vadul lui Voda: 25 km Aflindu-se la o distanta de 25 km de Chisinau, zona parcului Nistrean este printre cele mai bogate in oxigen regiuni ale Republicii Moldova. Pensiunea “Vacanza” va pune la dispozitie sase casute cu doua nivele din lemn de pin ecologic pur, construite in stil rustic, doua piscine: una pentru adulti si una pentru copii, teren de joaca, masa de tenis (gratuit), parcare auto gratuita pe teritoriul pensiunii. Dispunem de 21 de camere: 2 camere de lux, 1 camera familiala si 18 camere duble. Toate camerile sunt utilate cu frigider, dus, bloc sanitar, pat dublu. Pentru petrecerea zilelor de nastere si a altor sarbatori va oferim 7 terase. Terasa mare cu capacitatea de pina la 50 persoane, 1 terasa pina la 20 persoane si 5 terase – pina la 15 persoane.

Pensiunea “VACANZA” dispune de 2 piscine in aer liber ( una pentru copii si una pentru adulti ). Vara va puteti racori la piscina cu un suc sau o bere rece.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu