Restaurante
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Restaurante

CATEGORII:

Pe traseul naţional Chişinău-Orhei, întîlnim un complex impresionant “International Park”. Restaurantul este deschis pentru orice vizitator în căutarea unui refugiu tonifiant şi reconfortant.

Complexul turistic " Vila Etnica" este o casă confortabilă, ospitalieră, în stilul unui conac vechi. În el puteți petrece atât o noapte în liniște, cât și te simți ca un cavaler din vechi timpuri, care s-a pomenit aici cu doamna sa.

Complexul turistic "La Costesti" este principalul punct de atracție cel constituie lacul Costești, pe malul căruia s-a si dezvoltat complexul nostru. 

Complexul Restaurant Fenix Club este  un loc minunat pentru vacanta, într-o zonă împădurită de pe lacul Ghidighici, pentru întreaga familie sau o companie mare de prieteni.

Restaurantul „BUTOIAŞ” – restaurant de categoria „lux”! Decoraţia interiorului pentru sărbători cu adevărat „regească”, bogată creează o impresie de neuitat chiar şi celor mai pretenţioşi clienţi. Vi se oferă o sală de banchet minunată, spaţioasă, luminoasă şi o sală VIP.

În inima naturii moldoveneşti, departe de agitaţia oraşului, se află un restaurant incredibil de elegant și cu o atmosferă plăcută ''Curtea Boierului''. 

Amenajat în stil național, restaurantul ''Clanico'' este foarte plăcut ca design architectural. Personalul de Clanico își așteaptă oaspeții cu un meniu și dispoziție plăcută pentru a vă deservi la cel mai înalt nivel. 

Restaurant Poiana Bradului nu este doar un restaurant, este un complex întreg care oferă, de asemenea, camere de hotel. Acolo puteți să vă simțiți ca într-o poveste, întregul complex se află printre brazii verzi, aerul curat se respiră atât de ușor, iar ușile sunt întotdeauna deschise pentru toți.

Vizitînd restaurantul "Popasul Dacilor", vizitezi trecutul neamului nostru de la rădăcini. Este un loc liniştit care te îmbie la popas, într-un cadru deosebit, cald şi primitor.

Restaurant Safari este de asemenea și o cafenea. Este foarte frumos să fiți acolo primăvara, vara și la începutul toamnei. Aerul proaspăt, care vine dinspre pădurea din apropiere, rondourile mari cu flori dăruiește un sentiment de fericire.

Mergeți cu plăcere la Restaurant Doi Haiduci în inima Codrilor. Restaurant Doi Haiduci - este un complex larg de activități sportive și de divertisment, al cărui zonă rezidențială constă din 7 căsuțe din bârnă. În fiecare dintre ele există încălzire autonomă cu gaze, așa că iarna este cald aici, ca în Paradis.

Complexul de Agrement „Stejaris” este situat  în zona Codrilor Moldovei, pe traseul Chisinau-Leuseni.