Sanatorii in Moldova | CasaMare
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Sanatorii in Moldova

CATEGORII:

Sanatoriul ''Struguraș'' este situat într-un parc pitoresc pe malul stâng al râului Nistru, în raionul Dubăsari. 

Este unicul centru curativ specializat în terapie cu RADON din Moldova. Apa termală, baia de aburi şi parcul imens din incinta institutiei sunt 3 elemente curative, care sunt combinate în cadrul acestei stațiuni balneare.


 

Sanatoriului ''Nufărul Alb'' din Cahul este o staţiune de îngrijire a sănătăţii, modernă şi a cărei faimă a trecut de mult timp hotarele Moldovei. 

Imensul Sanatoriul Codru, care încântă oaspeții cu frumoasele sale peisaje, vindecă nu numai cu priveliștea.

 

Sanatorii in Moldova - sunt cea mai bună alegere, dacă doriți să vă relaxați de rutina vieții orășenești și să îngrijiți de sănătate! Sanatorii in Moldova - prețuri rezonabile și cele mai noi tehnologii de însănătoșire ale organismului vor ajuta pe toți ți pe fiecare!

Sanatorii in Moldova - o modalitate naturală de a îmbunătăți sănătatea cu ajutorul aerului curat, apelor minerale, soarelui, ierburilor și altor daruri ale naturii de vindecare.

Însănătoşirea în Sanatorii in Moldova ajută să lupți cu astfel de boli cum ar fi bolile cardiovasculare, digestive, afecțiuni musculo-scheletice, nervoase, endocrine și alte tipuri de sisteme a activității vitale ale omului.

Sanatorii in Moldova te vor ajuta să te relaxezi și să uiți problemele!