Sanatoriul Nufarul Alb
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Sanatoriul ''Nufarul Alb''

Sanatoriului ''Nufărul Alb'' din Cahul este o staţiune de îngrijire a sănătăţii, modernă şi a cărei faimă a trecut de mult timp hotarele Moldovei. 

REZERVARE

DESCRIERE

Pentru a-şi îmbunătăţi sănătatea, să se relaxeze şi să se bucure de locurile pitoreşti ale oraşului şi ale împrejurimilor, vin oameni din toată Moldova, din Europa şi din ţările CSI. Şi cel care a vizitat o dată acest loc şi s-a bucurat de tratamentul miraculos de la ''Nufărul Alb'', aici i-a rămas inima şi va dori să se întoarcă din nou.

Chisinau - Cahul : 176 km  

Hotelul ''Nufărul Alb'', str. Nucilor 1,Cahul

Pe fondul cîmpurilor colorate, pe dealuri mici, cu vîrfuri rotunjite pe care se află marea viilor şi livezilor, este situată staţiunea balneară Cahul. Sanatoriul ''Nufărul Alb'' oferă o gamă largă de servicii de sănătate cu efecte curative semnificative, în boli ale sistemului muscular-osos, sistemul cardiovascular, boli ale tractului gastro-intestinal, sistemul nervos central şi periferic, bolile de piele şi cele specific feminine ca inflamaţiile genitale. Cu alte cuvinte, sanatoriul fără exagerare, printr-un singur sejur şi tratamente vă poate scuti de multe boli care afectează corpul dumneavoastră. Balneoterapie – ape unicale! În extrem de confortabilul complex terapeutic şi de agrement ''Nufărul Alb'' sînt utilizate metodele şi echipamentele cele mai moderne şi mai eficiente de tratament. Complexul îşi are propriul centru de diagnostic bine dotat, dar şi laboratoarele necesare analizelor clinice şi biochimice. Paleta intreagă de servicii selectate individual se bazează pe rezultatele de diagnostic. Tratamentul statiunii de bază include piscina, hidroterapia, săli de tratare cu jeturi de apă, lavage vaginale şi masaj subacvatic. Există o cameră în care medici profesionişti oferă acupunctură, fizioterapie, ozokeritoparafinoterapie, operaţiuni de neînlocuit în tratarea bolilor sistemului muscular’osos. Inhalările şi microclimatele artificiale ajută pe cei care au nevoie de tratamentul organelor respiratorii. În sanatoriul puteţi vizita un dentist echipat cu tot ce este necesar pentru un tratament adecvat şi nedureros precum şi cu lucrări complexe de proteze.

Despre apa de Cahul facem o menţiune specială. Aici există mai multe izvoare subterane cu compoziţie unică de minerale care sînt benefice pentru multe sisteme ale organismului uman. Apa de Cahul de calitate minerală este bine-cunoscuta marcă „Essentuki-17”. Această apă este folosită aici atît în băi cu clorură de sodiu mediu sulfurat, cu un conţinut ridicat de iod şi brom, cît şi în băile de iod-brom cu influenţă asupra sistemelor fiziologice ale organismului, cu rol recuperare în multe boli, inclusiv cele de piele, cu efecte analgezice, anti-inflamatorii şi desensibilizante (reduce reacţiile alergice), pentru pacienţii cu afecţiuni ale funcţiilor coloanei vertebrale şi a articulaţiilor. 

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu