Sanatoriul Struguraș
  • ban 1

  • ban 1

  • ban 1

Sanatoriul ''Struguraș''

Sanatoriul ''Struguraș'' este situat într-un parc pitoresc pe malul stâng al râului Nistru, în raionul Dubăsari. 

REZERVARE

DESCRIERE

Pe teritoriul sanatoriului este amenajata si o plaja cu nisip, locuri de joaca, sala de jocuri de masă, sala de dans, terasă de vară, bar, magazin. Acesta oferă 2 blocuri de cazare, unul cu cinci etaje, capacitatea de 52 de camere și altul de trei etaje, cu 90 camere, restaurant - ceea ce creează condiții favorabile pentru tratament, în orice moment al anului.

Chișinău - Molovata/Cocieri (Dubasari):  50 km Pe teritoriul staţiunii este o plajă amenajată, o staţie de bărci, terenuri sportive, sală pentru jocuri de masă, un teren de dans, terasă de vară, bar, magazin. La dispoziţia dumneavoastră 142 odăi pentru 1 şi 2 persoane în două blocuri hoteliere, restaurant, blocul curativ, unite împreună de o galerie, care crează condiţii de tratament mai comforte pe întreaga perioadă a anului. Zona de Wi-Fi Internet gratuit cuprinde tot complexul hotelier. La dispoziţia familiilor cu copii sînt 5 cotedge (vile) cu două etaje. Pentru petrecerea unui divertisment mai interesant, staţiunea „Struguraş” dispune de o sală de cinema cu 320 locuri, bibliotecă. Regulat sînt organizate excursii cu autobusul, concerte şi concursuri.

Staţiunea „Struguraş” prestează tratament balneo-sanatorial bolnavilor care suferă de maladiile: -boli endocrine, de nutriție și metabolism; -bolile sistemului nervos periferic; -bolile aparatului circular; -bolile aparatului respirator; -bolile aparatului digestiv; -bolile pielii și țesutului celular subcutanat; -bolile sistemului osteo - articular, ale mușchilor, țesutului conjunctiv; -bolile aparatului genito - urinar; -sechele ale leziunilor traumatice;  

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu