CATEGORII:

Vă invităm să fiți turiștii noștri în capitala Moldovei – orașul cu un bogat patrimoniu arhitectural. Ne vom delecta cu istorii urbane a celor mai vechi și impresionante clădiri și ne vom răsfăța în unul din cele mai reprezentative restaurante, pentru a savura din bunătățurile naționale. TRASEU:  Arcul de Triumf - Biserica Schimbarea la Față a Mîntuitorului - Președenția Republicii Moldova - Monumentul lui Ștefan cel Mare - Aleea Clasicilor - Complexul Memorial Eternitate - Biserica Acoperămîntul Maicii Domnului (Mănăstirea Mazarachi) - Circ

Vă invităm să fiți turiștii noștri spre vizitarea frumuseții naturii orheiene, în comuniune cu locașurile sfinte și desigur, spre inegalabilul și cel mai important sit cultural - Complexul Orheiul Vechi. 

Vă invităm să fiți turiștii noștri spre paradisul cascadelor și defileelor mănăstirilor Saharna și Țipova – cuprinse de jur împrejur de un anturaj molipsitor de verde. 

Vă invităm să fiți turiștii noștri spre Zona raionului Călărași – foarte bogată în atracții turistice, nu doar pentru amatorii de tradiții, dar și pentru oaspeții internaționali. 

Vă invităm să fiți turiștii noștri spre inima Codrilor, în comuniune cu lacașurile sfinte și desigur, spre Colecția de aur a vinăriei Mileștii Mici. Aici vom admira tradițiile vitivinicole, cu oaza de emoții și mîndrie națională.