Traseu turistic Mister și Spiritualitate

Traseu turistic ''Mister și Spiritualitate''

Vă invităm să fiți turiștii noștri spre paradisul cascadelor și defileelor mănăstirilor Saharna și Țipova – cuprinse de jur împrejur de un anturaj molipsitor de verde. 

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

Ne vom delecta cu bunătățuri naționale din pensiunea agro-turistică din Lalova. TRASEU:  Chișinău - Mănăstirea Saharna – Mănăstirea Țîpova - Cascadele – Pensiunea Hanul lui Hangan - Chișinău

Tematica excursiei: complexă, cultural-istorică, religioasă, de aventură. Scopul excursiei:  Cunoașterea patrimoniului obiectelor de cult a zonei turistice centru-nord a țării, familiarizarea cu istoria mănăstirilor ortodoxe construite în raionul Rezina, pelerinaj, drumeție, practicarea sporturilor extremale. Programul excursiei include: vizitarea Mănăstirii Saharna terestre și rupestre (și rezervația peisagistică de o frumusețe rară cu cascade, Mănăstirea Țîpova și cascadele din rezervație, complexul turistic Pensiunea Hanul lui Hanganu din Lalova. Complexitatea traseului: deplasare cu transport. Grad sporit de complexitate. Se vor parcurge pe jos distanțe foarte mari. Excursia necesită o pregătire fizică bună. În itinerar sunt incluse urcușuri și coborâșuri pe teren deluros și nesecurizat. Vestimentație: Pentru a străbate canioanele și a vizita cascadele e necesară îm­brăcăminte și încălțăminte sportivă.

Pentru a vizita lăcașurile sfinte este necesară îmbrăcăminte decentă (pentru femei broboadă sau eșarfă, iar la bărbați nu se acceptă pantalonii scurți). 

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu