Traseu turistic Colecția De Aur Guiness Book Records

Traseu turistic ''Colecția De Aur Guiness Book Records''

Vă invităm să fiți turiștii noștri spre inima Codrilor, în comuniune cu lacașurile sfinte și desigur, spre Colecția de aur a vinăriei Mileștii Mici. Aici vom admira tradițiile vitivinicole, cu oaza de emoții și mîndrie națională.

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

TRASEU:  Chișinău - Mănăstirea Hîncu - Mănăstirea Căpriana - Muzeul ''Codrii''- Mileștii Mici - Chișinău

Tematica excursiei: cultură și tradiții vitivinicole. Scopul excursiei: cunoașterea patrimoniului natural și religios, informarea turiștilor despre istoria viticulturii și a vinificației naționale, realizările obținute în sectorul vitivinocol, utilaje folosite, procese tehnologice de prelucrare si fermentare a strugurilor, cultura consumului și proprietățile benefice ale vinului. Programul excursiei include: vizitarea Mănăstirii Hîncu, Mănăstirea Căpriana - una din cele mai vechi mănăstiri, Muzeul ''Codrii' din cea mai mare rezervație științifică ''Codrii'', cramele Combinatului de Vinuri de Calitate ''Mileștii Micii''.

Complexitatea traseului: deplasare cu transport. Nu există grad sporit de complexitate. Se va parcurge pe jos o distanță nesemnificativă. Vestimentație: nu este necesar echipament special. Pentru crama ''Mileștii Mici”, unde temperatura medie anuală este de 12-14 grade, este necesar de avut îmbrăcăminte călduroasă și încălțăminte comodă. Alimentație: prânz sau cină în incinta cramei ''Mileștii Mici”, degustare de vinuri ordinare și de colecție, meniu pescăresc în incinta Complexului Turistic ''Costești''.  

Oferta echipei CASA MARE include:   *Transport Tur-Retur (autocar, minibus, autoturism); *Ghid; *Alimentație (la solicitare); 

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu