Ruta Nr.3: Viscăuți – Oxentea – Molovata Veche

Ruta Nr.3: Viscăuți – Oxentea – Molovata Veche

În cea de-a III-a rută propusă - Vă invităm spre tura de navigație cu distanța de 25 km, din comuna Viscauti - Oxentea – Molovata Veche. 

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

Programul propus este o zi cu kayakul pe rîul Nistru - excelent pentru relaxarea mușchilor și limpezirea gîndurilor. Vom petrece timpul plăcut și foarte degajat de viața urbană.

Plimbarea cu kayakul este o activitate inedită și accesibilă tuturor vîrstelor. Suntem încîntați de programul inovativ cu care ne vom relaxa într-un cadru cu totul diferit. Noi am planificat aventura gîndindu-ne la absolut toate detaliile (traseu, securitate, cazare, alimentare) și oferim la dispoziție kayace (bărcuțe) rezistente, confortabile, și neapărat - echipament de protecție. Garantăm momente deosebite în natură, alături de prieteni și familie. Durata plimbării este de 6-8 ore, lungimea traseului de 30 km. De-a lungul traseului - printre insulițe - avem posibilă și debarcarea. Pentru cei interesati în a-și menține constituția fiziologică în tonus permanent, îi invităm să participe cîteva ore la un tip de sport inedit; și vom organiza astfel încît condițiile meteorologice să fie perfecte. Vom admira împreună frumusețile naturii, apele rîului Nistru– pe care vom efectua plimbări lente și armonioase în kayak. Vă oferim posibilitatea să fiți cercetătorii de pămînturi noi. Pe alocuri vom observa viețuitoare sălbatice, pescari plictisiți sau vreun localnic ce strînge mure, ciuperci, flori de pădure. In această aventură - cu siguranță veți uita de rutina cotidiană.

Împreună cu CASAMARE.MD se combină armonios sportul cu odihna!   Programul : 09:00 – Plecarea de la Circ cu un autocar confortabil. 10:00 – Sosirea la Viscauti. 10:20 – Turiștii sunt invitati să participe la instructaj. Aici primesc și echipamentul. 10:45 – Rafting pe Nistru

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu