Drumeția Mănăstirea Hîncu – Muzeul Rezervației Codrii

Drumeția ''Mănăstirea Hîncu – Muzeul Rezervației Codrii''

Traseul spre Mănăstirea Hîncu este una dintre cele mai solicitate zone pentru a savura din liniștea pădurii. Vom parcurge drumeția într-un peisaj rural de poveste, pitoresc, înconjurat de Codrii Republicii Moldova. 

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

Aici se găsește cel mai impresionant templu. Vizita spre lăcașul sfînt - unde vom simți spiritul vremurilor dificile, pline de legende - ne va impulsiona cu energie maximă prin dorința de aventură și ambianța de echipă plăcută.

Ușurel și lin de la mănăstire, ajungem în povestea Codrilor Moldovenești, unde cîndva demult zimbrii se ascundeau de haiducii bravi si curajoși. Rezervația Codrii prezintă un element de identificare pentru neamul nostru – cea mai veche și bogată rezervaţie ştiinţifică din Moldova. După frumuseţe, Codrii nu cedează regiunilor muntoase ale Crimeii şi Caucazului. Ca suprafață, ocupă o treime din teritoriul Moldovei, însă cea mai atractivă parte se consideră zona centrală. Aprecierea internațională clasează landșaftul ca un depozit al genofondului pădurilor central europene. Codrii simbolizează un fenomen național unical. Localizată în inima comunei Lozova, obiectivul păstrează frumuseţea iniţială a acestui plai natural bogat. În această drumeție ne vom plimba, poza, odihni, vom petrece timpul relaxant cu familia și prietenii, vom alearga și reaminti spiritul de copil în sînul naturii și vom intra în locașul sfînt cu sufletul deschis. Program : 08:00  Pornirea din Chișinău 09:00  Sosirea la Mănăstirea Hîncu. 10:00 

Dăm Startul drumeției prin Codrii Moldovei. 12:00  Popas în Curtea Pădurarului. 13:00  Pornirea la drum. 15:00  Vizitarea muzeului. 17:00  Organizarea mesei de seară cu un frigarui. 19:00  Pornirea spre oraș. 20:00  Sosirea în capitală.

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu