În vizită la beciurile Chateau Cojușna

În vizită la beciurile ''Chateau Cojușna''

      raionul Străşeni, satul Cojuşna, str. Lomtadze 6   15 km de or.Chişinău       20 min pînă la vinărie       1-1,5 ore durează excursia

SOLICITĂ EXCURSIE

DESCRIERE

VINĂRIA “COJUȘNA”, localizată în inima Moldovei, produce mai mult de 10 tipuri de vinuri și dispune de beciuri subterane, în care în prezent păstrează 250 000 sticle de vinuri rare. Vizitatorii au posibilitatea să facă o călătorie în istorie savurând dar și admirînd colecțiile de vinuri de desert cu un interes deosebit: Heres, îmbuteliat în 1982, Marsala 1978, Muscat Alb 1978, Cabernet Sauvignon (1987), Riesling (1979) și Portwein (1979). La solicitare, puteți servi vinurile cu bucate excelente din bucătăria moldovenească, pregătite din produse de sezon și locale, pe fundalul muzicii live de vioară.

Puteți alege unul din câteva pachete propuse. Prețul excursiei începe de la 6 Euro de persoană, iar pentru excursii cu degustare, prețurile variază între 17 - 35 euro de persoană, în dependență de vinurile și bucatele servite. Puteți să alegeți între sala de degustare tradițională, "de piatră", decorată de meșteri populari în stil tradițional și sala modernă, "Sala Albă Europeană".                             

AMPLASAREA GEOGRAFICĂ

Lasă comentariu