Noutăți

 04.11.2016 - 06.11.2016

 Călărași, Moldova

 Intrare Liberă

Citește mai departe

Data: 14.10.2016

Locul: Grădina Publică Ștefan cel Mare

Citește mai departe

Data: 14.10. 2016 
Locul: str. Ștefan cel Mare intersecție cu str. Izmail

Citește mai departe

 

Data: 30.10.2016 ora 19:00

Locul: Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici"

Citește mai departe

Vino la descOPERĂ - Primul Festival de Muzică Clasică în aer liber la Butuceni.
3-5 iunie, 19:00 | Butuceni, Orheiul Vechi | 

Citește mai departe

Casa Mare- туристическое агентство в сотрудничестве с Кафе ,,Розмарин'' имеет честь приветствовать самого известного блоггера - Илья Варламова.

Citește mai departe

 

 În data de 26 mai 2016 pasionații de vinuri de calitate sunt invitați la un eveniment tradițional într-o interpretare deosebită – Vernisajul Vinului, ediția a X-a Cuvée Jubiliară. Ediția aniversară se va desfășura pentru prima dată în aer liber, într-o atmosferă plăcută de primăvară, la „Capitoles Park”, situat pe adresa: str. Melestiu 13A, parcul Valea Trandafirilor, mun. Chișinău.

Citește mai departe

Data: 26 Mai - 4 Iunie 2016
Preţ: 20 Lei    Locul: Muzeul Naţional de Istorie a Moldovei

Citește mai departe

Este un eveniment unic de două zile, organizat în premieră în Republica Moldova. Sâmbătă 14 mai. In prima zi va evolua la Sala cu Orgă, iar in cea de-a II-a zi - Parcul Dendrarium). Festivalul are scopul să promoveze meditațiile, modul sănătos de viață, armonia cu sufletul și natura ca model ce ne ajută să avem o viață mai bună. 

Citește mai departe

Pe 2 martie 2016, echipa CASAMARE a pornit spre exploatarea teritoriilor pitorești. Excursia a demarat cu vizita la Ferma de struți din Bardar, după care am ales traseul zonei Călărași – cuprinzînd 9 obiective turistice.

Citește mai departe

Pe 26 februarie, echipa CASAMARE  a avut parte de noi aventuri. Drumeția aleasă a fost una din cele mai relaxante – ca nivel de complexitate și distanța parcursă. Am fost norocoșii care au zărit căprioare ce alergau la doar 50 metri de noi. Am savurat din prospețimea naturii și ne-am antrenat capacitățile de orientare în pădurea nemarginită, plus am antrenat forța fizică, atît de necesară tuturor.

Citește mai departe

#CASAMARE şi-a găsit aventura pe traseul Saharna - Țipova. Echipa noastră a avut parte de un timp frumos şi multe peripeții. Per total, am parcurs distanța de 19 km. Aici au fost antrenate capacităţile de orientare în spaţiu şi rezistenţă la condiţiile obstaculare ale naturii răzleţe; iar finalul fericit l-am întîlnit la Hanul lui Hanganu, unde am gustat din bucatele tradiţionale moldoveneşti. 

Citește mai departe

În Chisinau a fost deschisă expoziția „Da Vinci – Invenții”, dedicată celui mai de seamă reprezentant al Renașterii italiene. În cadrul acesteia au fost expuse 200 de lucrări, dintr-o colecţie construită de ingineri cu renume după schițele lui Da Vinci. Evenimentul este găzduit de Muzeul Național de Istorie a Moldovei.

Citește mai departe

Vara este anotimpul potrivit pentru a petrece timpul liber la natură. De aceea, CASA MARE și-a propus să promoveze ideea petrecerii timpul liber într-o manieră activă și intersanta, combinind mai multe tiputi de turism si mai multe activitati intr-un singur festival. 

Citește mai departe

Clipele frumoase trebuie sa fie multe, de aceea am organizat si al doilea tur informational, in cadrul caruia am decis sa mergem in cel mai frumos loc din tara, la muzeul in aer liber de la Orheiul Vechi.

 

Citește mai departe

Pentru ca avem o tara frumoasa si pentru ca mai intii de toate noi trebuie sa o descoperim , compania turistica «Avia Tur» in cadrul proiectului Casa Mare a organizat in premiera.

 

Citește mai departe